Vacature Technisch Manager Projecten

Technisch Manager Projecten in Vlissingen

STORK A Fluor Company


Technisch Manager Projecten

Ben je op zoek naar een boeiende en afwisselende job? Als Technisch manager ben je vanaf het moment van opdracht verantwoordelijk voor de techniek binnen het project. De projecten waaraan je gaat werken zijn divers van nieuwbouw tot renovatie van elektrische installatie in de Water&Infra (bruggen, sluizen, stuwen, afstandsbediening, drinkwater, industriewater en afvalwaterzuiveringen).

De projecten zijn complex, uitdagend en de belangen zijn erg hoog. Jij bent continu in control van aanvraag tot oplevering. Dit doe je samen met je IPM teamgenoten (projectmanager, omgevingsmanager, manager projectbeheersing) met de juiste kwaliteit, binnen budget en binnen de afgesproken tijdlijnen om het beste resultaat te behalen. Hierbij rapporteer je aan de Projectmanager welke tevens jouw coach is gedurende de opstart van je carrière binnen Istimewa.

Als Technisch Manager ben jij betrokken bij multidisciplinaire projecten waarbij je verantwoordelijk bent voor de technische invulling en uitvoering van het project. Het begeleiden van het ontwerp (binnen bouwteams dan wel intern met project engineers), de inkoop, de werkvoorbereiding, de onderaannemers, de paneelbouw, de uitvoering op locatie, de inbedrijfname en de uiteindelijke oplevering.
Taken en verantwoordelijkheden als Technisch manager:

 • Opstellen en behouden van de planning (planningsmanagement).
 • Werkt samen met de projectleider/ lead engineers om te komen tot een uitvoerbaar ontwerp binnen de technische en financiële randvoorwaarden.
 • Aansturing van en coördinatie van de werkvoorbereiding en onderaannemers.
 • Beheersing van de raakvlakken in ontwerp en uitvoeringsfase.
 • Leiding geven aan de uitvoerders in de uitvoeringsfase.
 • Afstemming met andere sleutelfunctionarissen te weten projectmanager, omgevingsmanager en manager projectbeheersing.
 • Het technisch aanspreekpunt voor de klant.
 • Beheersing van en input leveren aan risicomanagement.
 • Bewaken van de scope in kosten, tijd, kwaliteit en veiligheid.

Wat breng je mee als Technisch Manager Projecten:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar managementervaring in Infra & Water Projecten;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met - qua complexiteit en zwaarte - vergelijkbare multidisciplinaire projecten;
 • Je kan goed met mensen omgaan, leidinggeven en contacten onderhouden met klanten;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou als Technisch Manager Projecten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €5.500,- en €6.500,- o.b.v. 40 uur per week;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals de mogelijkheid tot thuiswerken, een telefoon en laptop, Pensioenregeling PME Metalektro, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een leaseauto;
 • Een leuke werksfeer, met een hecht team van betrokken collega's;
 • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Maar Istimewa Elektro beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil.
Locatie: standplaats is Vlissingen
Aantal uur per week: 40 uur

Wij zijn Istimewa Elektro

Istimewa Elektro Infra & Water divisie opereert met ruim 140 medewerkers met vestigingen in Rotterdam, Veghel en het hoofdkantoor in Vlissingen waar vanuit onze activiteiten worden aangestuurd. Istimewa Elektro ontwerpt, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties besturingssystemen bij grote en middelgrote Infra & Water projecten. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland in de infrastructuur en in de watermarkt. Bij Istimewa Elektro vinden we het belangrijk om onze unieke familiesfeer in onze werkcultuur te behouden. Dat doen we door naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren, maar vooral door samen te werken. Door goed werk af te leveren bij onze gewaardeerde klanten, halen we ook weer uitdagende opdrachten binnen.


Wanneer je solliciteert krijg je binnen 5 werkdagen een reactie. De procedure bestaat uit 2 (online) gesprekken gevolgd door een joboffer. Bel dan naar op . Je kan ook mailen naarFunctie:technisch projectmanager
Startdatum:02-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5500 – 6500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stork Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Technisch Manager Projecten Stork Nederland 02-01-2024

Bekijk ook andere vacatures