Vacature Toezichthouder Zwembad

Toezichthouder Zwembad in Serooskerke Gem Veere

Functieomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een gezellig team dat de veiligheid in een zwembad garandeert? Ben je enthousiast, flexibel én houd je van een praatje met de mensen? Heb jij ook aandacht hebt voor veiligheid, hygiëne en graag bezoekers op een vriendelijke manier te woord staan? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat bieden wij jou
  • Lekker salaris o.b.v. ervaring en opleiding.
  • Van april tot september.
  • Werken in het zonnetje, jaloerssss!!
  • In Serooskerke langs het zwembad, lekker!
  • Reiskostenvergoeding.
  • Werk samen met de leukste collega's!
Wie ben jij

Je bent minimaal vier uur per week beschikbaar, met de mogelijkheid tot meer uren. Dus kom maar op met die zon, want hoe meer die schijnt, hoe meer uren jij kan maken! In het voor- en naseizoen werk je voornamelijk tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Maar in de schoolvakanties.... maak dan je borst maar nat, dan werk je vooral tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Klantgericht, sportief en actief zijn woorden die jou goed omschrijven. Heb jij ook je zwemdiploma's? Dat gaan we eens even testen. Je doet namelijk een zwemtest voor je mag starten. Ook hecht je waarde aan teamwork. Het aanvragen van een VOG is voor jou geen enkel probleem. Mocht je nu toevallig ook een EHBO-diploma hebben, dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat ga je doen

Tijdens het voor- en naseizoen houd je je voornamelijk bezig met het schoonhouden van de gebouwen tijdens de zwemlessen. Dit doe je van maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Dit houdt in het schoonmaken van de kleedkamers, het nemen van watermonsters én zorgen dat het terrein er netjes uitziet voor de volgende dag. Buiten deze uren kan het zijn dat je als toezichthouder wordt ingezet, afhankelijk van het weer. Je focust er dan op dat iedereen veilig kan zwemmen!

Waar ga je werken

Dit zwembad is een kleinschalig buitenbad middenin Serooskerke. Er worden diverse zwemlessen en aqua-joggen gegeven. Ook is het bad voor recreatief zwemmen geopend. Ze zijn 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Het seizoen loopt dit jaar van 22 april tot en met 15 september.

Sollicitatie

Past deze vacature helemaal bij jou? Druk dan op de knop en de vacature is van jou!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:Veiligheidswerkers, niet elders geclassificeerd
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:20 – 20
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via dennis.van.heck@tempo-team.nl of 0118-679030. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Toezichthouder Zwembad Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures