Vacature Trainee Integrated Project Planner

Trainee Integrated Project Planner in Vlissingen

Damen

Trainee Integrated Project Planner

Over ons

Stap aan boord bij Damen Naval; samen met meer dan 1.200 professionals in Nederland, Roemenië en Duitsland. Wij zijn de maritieme divisie van het familiebedrijf Damen Shipyards Group waar wereldwijd 12.000 professionals werken. Damen Naval levert geavanceerde marineschepen aan klanten over de hele wereld. Met een passie voor technologische innovatie en duurzame oplossingen, blijven we de grenzen verleggen in de scheepsbouwsector. Jij kunt deel uitmaken van ons team! Are you ready for duty?

De rol

Bij de projectafdeling van Damen Naval bieden wij een traineeship aan voor pas afgestudeerden of jonge professionals om het vakgebied van geïntegreerde projectplanning te ontdekken. Onze Integrated Project Planners ondersteunen projectdirecteuren en -managers bij het leiden van projecten door overzichten te geven van de huidige status en inzicht te geven in verwachte toekomstige ontwikkelingen van projecten, lijn met onze geïntegreerde planningsmethode van Damen Naval. Dit traineeship biedt een kans om te zien waar geïntegreerde projectplanning allemaal om draait en om relevante ervaring op te doen in een wereldwijd toonaangevend bedrijf.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

Als Trainee Integrated Project Planner zul je een van de Integrated Project Planners assisteren om ervoor te zorgen dat ons volgende schip op tijd wordt afgeleverd. Afhankelijk van de beschikbaarheid van werk en jouw voorkeuren, kan dit bestaan uit het plannen van activiteiten, controleren van plannen met leveranciers of scheepswerven, verzamelen en verwerken van voortgangsupdates, maken en presenteren van voortgangsrapporten, of ontwerpen van werkstromen en lay-outs van werkruimtes voor maximale efficiëntie.

Kennis en vaardigheden

Als Trainee Integrated Project Planner beschik je over:

 • Bachelor- of Masterdiploma in Logistiek, Operations, Supply Chain Management of vergelijkbaar.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Een goede beheersing van de Duitse taal is een pluspunt.
 • Ervaring met Primavera P6 of vergelijkbare planningssoftware is een pluspunt.
 • Ervaring met projectmanagement en kennis van Earned Value Management en productie-, industriële of supply chain-processen zijn een pluspunt.
 • Uitstekende antecedenten, omdat een pre-employment veiligheidsonderzoek standaard onderdeel is van de wervingsprocedure.
 • Een permanent EU-burgerschap in combinatie met een EU-werkvisum zijn vereisten binnen het wervingsproces voor onze werknemers, dit vanwege het militaire karakter van onze projecten.

Wat wij bieden

Als Damen Naval hechten wij veel waarde aan onze medewerkers en we ondersteunen de professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we onze medewerkers:

 • Een aantrekkelijk salaris en 8% vakantiegeld.
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
 • Reiskostenvergoeding van 23 cent per kilometer.
 • PME-pensioenregeling met een werkgeversbijdrage van 60%.
 • Winstdeling op basis van bedrijfsresultaten.
 • Thuiswerkbeleid en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een fietsenplan en bedrijfsfitness.

Ben je geïnteresseerd in de functie van Trainee Integrated Project Planner en herken je jezelf in de functieomschrijving?


Damen Naval keurt het commercieel gebruik van deze advertentie niet goed.

Functie:trainee integrated project planner
Startdatum:1-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Damen Schelde Naval Shipbuilding via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Trainee Integrated Project Planner Damen Schelde Naval Shipbuilding 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures