Vacature Trainer Specialty 1

Trainer Specialty 1 in Oost-Souburg

Scriptium.nl

Expertise

Trainer specialty 1

Trainer specialty 2

Over mij

" Voor mij is taal één van de mooiste dingen die er is.

"

vertelt
Voor mij is een taal een van de mooiste dingen die er is, omdat het je in staat stelt om met anderen te communiceren en zo meer van de wereld te leren kennen. Ik deel dan ook graag al mijn kennis van de Spaanse taal en cultuur met je. Ik heb ruime ervaring als eerstegraads docent Spaans en heb een grote voorliefde voor Latijns-Amerika. Of het nou gaat om spreken, schrijven, lezen, grammatica of vocabulaire, ik help je graag daar waar je vastloopt. Ook voor het schrijven van verslagen of scripties kun je bij mij terecht. Ik ben goed in schrijven en zeer onderzoekend en analytisch. Vandaar dat ik momenteel ook een opleiding journalistiek volg. Ik hoop deze vaardigheden ook in te kunnen zetten om jou te helpen bij je schrijfproces.

www.scriptium.nl

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="385910"]

Hallo! Momenteel zijn we enkele sitewerkzaamheden aan het uitvoeren. Je kunt je document ter controle opsturen naar . Op www.scriptium.nl/prijzen-nakijken kun je de prijs berekenen.Functie:trainer specialty 1
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scriptium via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Trainer Specialty 1 Scriptium 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures