Vacature Vakantiekrachten Huishoudelijke Thuiszorg

Vakantiekrachten Huishoudelijke Thuiszorg in Vlissingen

Vakantiekrachten huishoudelijke thuiszorg

De huishoudelijke thuiszorg zoekt voor de vakanties en de zomerperiode naar versterking van hun team, zodat onze cliënten ook in deze periode verzekerd zijn van een schoon huis.

Jouw team en werkplek

Je ondersteunt de cliënten in het huishoudelijk werk. Naast je ondersteunende werkzaamheden in het huishouden, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze cliënten. Je stemt de werkzaamheden af op de wensen en behoeften van onze cliënt. Onze cliënten zijn van alle leeftijden en wonen in de regio Walcheren.


Wie zoeken wij?

 • Je weet van aanpakken en ondersteunt graag mensen zodat hun huis weer schoon en opgeruimd is. Enige ervaring in de huishouding en affiniteit met de doelgroep vinden we heel erg fijn.
 • Wij kunnen op je rekenen! Gemaakte afspraken kom je natuurlijk na.
 • Naast je huishoudelijke werkzaamheden vind je het leuk om wat voor anderen te betekenen.
 • Je hebt een positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen en je gaat respectvol om met cliënten en zijn of haar familie.
 • Je bent beschikbaar in de zomerperiode en eventueel andere vakanties op doordeweekse dagen. Je bent flexibel ten aanzien van inzetbaarheid en werktijden.
 • De minimumleeftijd om in de huishoudelijke thuiszorg te werken is 16 jaar.

Wij bieden

 • Een passend salaris volgens Salarisschaal Hulp bij het Huishouden, dit is minimaal € 13,52 bruto per uur bij aanvang.
 • Een leuke en afwisselende baan waarbij we met elkaar kijken naar jouw mogelijkheden en wensen. De werkzaamheden kunnen zowel 's morgens als 's middags plaatsvinden op doordeweekse dagen.
 • Hetzelfde geldt ook voor de reisafstand: jij kunt aangeven of je in Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg wilt werken of ook daarbuiten.

Voor inlichtingen over vakantiewerk kun je op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur contact opnemen met Team Huishoudelijke Thuiszorg, telefoonnummer .


Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.


Samen voelt beter

Wanneer we beperkt worden door ziekte of ouderdom is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met je 'oude leven'.Functie:vakantiekracht huishoudelijke thuiszorg
Startdatum:27-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Vakantiekrachten Huishoudelijke Thuiszorg WVO Zorg 27-04-2024

Bekijk ook andere vacatures