Vacature Vakmanschap

Vakmanschap in Vlissingen

De leidende principes zijn vertrouwen, verbinding, vakmanschap en inspiratie.

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van een goede samenwerking. Talenten komen optimaal tot hun recht wanneer er vertrouwen is. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. We geven medewerkers professionele ruimte, omdat we ervan uitgaan dat ze vanzelfsprekend een positieve bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van leerlingen. Respont is een betrouwbare werkgever. We zijn open en transparant. We hebben vertrouwen in de intentie van de ander en gaan uit van het goede.

Verbinding

Wij werken vanuit verbondenheid; de relatie en dialoog staan centraal. Wij zorgen door middel van interne en externe samenwerking voor optimaal onderwijs. Op alle niveaus in de organisatie worden verbindingen gemaakt en onderhouden. Verbinding staat ook voor het erkennen, accepteren en waarderen van verschillen tussen medewerkers. Verbinding betekent dat medewerkers van en met elkaar leren en dat zij actief betrokken worden in besluitvormingsprocessen. Medewerkers worden uitgedaagd om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen werk.

Vakmanschap

Wij onderscheiden ons door onze geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, leren, gedrag en zorg. Daarom zijn wij in staat oplossingen aan te reiken voor nagenoeg alle specifieke ondersteuningsvragen op het gebied van leren en gedrag. We stemmen onze begeleiding af met ouders, partners in het regulier onderwijs en (jeugd)zorg. Ook delen we onze kennis met deze betrokkenen. Respont is een professionele, lerende organisatie die talenten van medewerkers benut waar dat maar mogelijk is.Functie:vakmanschap
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Respont via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Vakmanschap Respont 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures