Vacature Vastgoedfotograaf

Vastgoedfotograaf in Vlissingen

Nederlands nl

Vastgoedfotograaf regio Vlissingen

Vlissingen , Zeeland , Nederland Operations NL

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving


Wie zijn wij?


maakt de allerbeste woningpresentaties voor de vastgoedwereld. Door kwalitatieve media te leveren maar toch betaalbaar te blijven helpen wij makelaars om succesvol te zijn.


Wij staan voor superieure woningpresentaties, zonder bullshit maar met een sublieme customer experience. Korte lijnen, een ondernemende mindset en gebruik maken van de beste (online) tools kenmerkt onze manier van werken. Met als overkoepelend doel Serious Impact te maken bij onze klanten. Dit merk je ook aan de medewerkers van . Een jonge club creatieve vakmensen werkzaam in Nederland, België en sinds kort ook in Duitsland. Harde werkers, maar met een gezellig en spontaan karakter. Dat is wie we zijn!


Kortom: werken bij is de eerste stap in een leuke carrière waarvoor je met plezier uit je bed stapt!


Beschik je over een set social skills? Heb je een oog voor detail? Dan zijn wij er zeker van dat het tussen ons zal 'klikken'. 😉

Dit is jouw kans om:

 • Te werken in een leuk en boeiend bedrijf met hele fijne collega's.

 • Hét gezicht van te worden. Je komt bij mensen thuis over de vloer en weet hoe je daar een gegarandeerd succes van kunt maken.

 • Geld te verdienen met jouw passie. Wij bieden:
  • een startsalaris van €2.318,- op basis van 40 uur;

  • auto van de zaak;

  • een pensioenregeling;

  • veel doorgroeimogelijkheden binnen onze groeiende organisatie.

 • De vreugde te ervaren om telkens te werken in een boeiende en afwisselende omgeving.


Wat ga je doen bij ons:


's Ochtends kijk je in je agenda en vertrek je naar je eerste adres van die dag. Je gaat de woning fotograferen, nadat je met de bewoners een plan van aanpak hebt gemaakt. Flexibiliteit is gewenst, want je treft natuurlijk veel verschillende zaken op een dag. Je maakt waar nodig 360 foto's, mast foto's, een scan van de woning en een video.


Nadat je de bewoners of eigenaren van een woning met een goed gevoel hebt achtergelaten, rijd je door naar je volgende adres. De foto's kun je al meteen uploaden naar ons systeem. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want onze product specialisten fotografie zijn altijd jouw hulplijn.


Aan het einde van de dag heb je een aantal adressen gefotografeerd en kun je met een voldaan gevoel naar huis rijden. Je hebt al je bestanden doorgezet aan kantoor en goed gecontroleerd of alles is gelukt met het uploaden. Daarnaast heb je alle bewoners met een glimlach achtergelaten!

Vereisten


Wat verwachten wij van jou:


 • Je bent een professioneel fotograaf met passende opleiding en ervaring of fotografie is jouw passie en daar wil je jouw werk van maken. Daarnaast heb je affiniteit met woningen, vastgoed of styling. Van ons krijg je de juiste trainingen zodat we erop kunnen vertrouwen dat jij scherp werk aflevert.
 • Je bent sociaal vaardig en weet je goed te presenteren. Je komt bij mensen thuis. Jij bent de 'professional' en je uitstraling moet ook zo zijn. Natuurlijk wordt een kleine knipoog wel gewaardeerd!
 • Je bent bereid om te gaan met flexibele werktijden en -uren. We plannen je standaard gewoon op kantooruren in, maar door jouw functie kan het zijn dat je soms wat langer moet rijden of we een beroep doen op jouw vermogen om te 'schakelen'.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B en woont in regio Vlissingen.

Geïnteresseerd? Stuur dan naast je brief en CV ook 5 tot 10 van je beste woningfoto's mee!

Solliciteren

of

Vertel iets over jezelf

We hebben nog wat vragen voor je

Ben jij in het bezit van een rijbewijs? *

Ja

Nee

Wat is jouw adres? *

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden bij als Vastgoedfotograaf?

 • Salarisschaal tussen €1.900 en €2.600 per maand.

 • Maandelijks een netto onkostenvergoeding van €100.

 • Een auto van de zaak die je ook privé kan rijden vanaf 36 uur.

 • Een contract met vaste uren, keuze uit 32, 36 of 40 uur

 • Deelname aan het pensioenfonds.

 • Alle benodigde apparatuur om de functie uit te kunnen oefenen.

 • Vakantiegeld (8%) en 25 vakantiedagen per jaar.Functie:vastgoedfotograaf
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2318 – 2318
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zibber via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Vastgoedfotograaf Zibber 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures