Vacature Vennoot

Vennoot in Arnemuiden

Omschrijving

EETCAFÉ-BRASSERIE | HET WATER
Midden Limburg

Op unieke locatie op een eiland in de Maas in de nabijheid van een grote watersportvereniging vindt men deze (voor iedereen toegankelijke) horecaonderneming, welke 2 jaar geleden compleet gerestyled is.

De indeling van de bedrijfsruimten, die worden gehuurd van de vereniging, is globaal als volgt:

  • Entreehal (1 e verdieping) met vernieuwde toiletgroep
  • Publieksgedeelte van ca. 150 m² met ca. 80 zitplaatsen, bereikbaar via een brede trap en het terras of met een personenlift de zijde van het parkeerterrein
  • Riant terras op de 1 e etage voor het eetcafé met weids uitzicht over de haven en omgeving
  • Professioneel ingerichte restaurantkeuken ter grootte van ca. 24 m²
  • Opslagruimte van ca. 10 m² naast de keuken en op de begane grond een magazijnruimte van ca, 40 m² met o.a. grote koelcel en leveranciersingang
  • Naast het eetcafé, tevens grenzend het terras (met eigen deur) een zaaltje t.b.v. van vergaderingen
  • Ruime, gratis parkeergelegenheid direct naast het object

De uitgebreide inventaris van het publieksgedeelte zijn van recente datum, heeft een moderne maritieme uitstraling en kan door de nieuwe exploitant nog jaren worden gebruikt. De keukeninventaris is eveneens recent vervangen en verkeerd in uitstekende staat.

Men dient een laagdrempelige concept met lunch- en dinerkaart te hanteren met een moderne presentatie (trekkelijk prijsniveau).

Minimale openingstijden:

Seizoen april- oktober: woensdag t/m zondag van 12.00 tot 20.00 uur (keuken). Momenteel gesloten op mdag en dinsdag.
Buiten het zomerseizoen vrijdag t/m zondag vanaf 12.00 uur en gesloten van mdag t/m donderdag.
Momenteel sluiting van december t/m half maart.

Uitbreiding van het tal openingsuren, ook buiten het seizoen, zal met gebruik van de eigentijdse marketingmiddelen, sociale media e.d. zeker omzetperspectief bieden.

De (waterrijke) omgeving kent thans een behoorlijke ontwikkeling en diverse uitbreidingsplannen, welke de nieuwe exploitant een behoorlijk potentieel oplevert.

Reden van verkoop is dat de huidige exploitant een nieuwe, grotere uitdaging wenst te g en dat gezien de afstand tussen beide exploitaties een combinatie lastig te realiseren is.

Opdrachtgever staat er eveneens voor open om (in het begin) een dienstverband of gezamenlijk ondernemerschap te g. Uiteraard is een en ander afhankelijk van gebleken geschiktheid van de kandidaten.

Overnamesom: € 99.500,-
Huurprijs: € 1.500,- per md
Huidige energiekosten: € 1.000,- per mdFunctie:vennoot
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1500 – 1500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eigen Horeca Makelaar via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Vennoot Eigen Horeca Makelaar 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures