Vacature Verkoopmedewerker NON-Food

Verkoopmedewerker NON-Food in Vlissingen

Verkoopmedewerker Non-Food | Sligro | Vlissingen

Locatie:

Vlissingen, NL, 4387 PD

Vlissingen, 20 uur per week

✅ Werken in een inspirerende omgeving met veel klantencontact

✅ Je collega's delen allemaal je passie voor lekker eten en drinken

✅ Toegang tot onze Sligro Academy om je verder te ontwikkelen

✅ Aantrekkelijke extra's, zoals een goed pensioen, korting op verschillende verzekeringen, op leuke uitjes en op je eigen aankopen bij Sligro

"Iedereen binnen Sligro heeft een gastvrije en open instelling. Collega's zijn altijd bereid om elkaar te helpen" - Steven Bakker, Vestigingsdirecteur Den Haag Forepark

Wil je meteen weten of deze functie bij je past? App, bel of mail onze Recruiter , of .

Heb jij het in je om als Verkoopmedewerker van onze afdeling Non-Food een echte blikvanger te maken? Dan hebben wij in onze zelfbedieningsvestiging in Vlissingen een afwisselende baan voor je met alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Onze zelfbedieningsvestiging in Vlissingen wordt dagelijks druk bezocht door onze (voornamelijk horeca-) klanten. Niet alleen vanwege ons ruime assortiment aan vis, groente, wijnen, koffie en andere foodproducten. Ook vanwege ons brede aanbod aan non-foodproducten zoals pannen, bestek, glazen en keukenapparatuur.

Geen dag is hetzelfde binnen onze afdeling Non-Food

Als Verkoopmedewerker zorg je er samen met je collega's elke dag voor dat alle schappen goed gevuld blijven en de afdeling er piekfijn uitziet. Producten in de folder presenteer je op de daarvoor bestemde plekken in de vestiging. Rondom thema's en feestdagen, zoals bijvoorbeeld 'winter', 'BBQ' of Kerstmis, maak je mooie productpresentaties. Belangrijk onderdeel van je functie is het contact met onze klanten. Je beantwoordt al hun vragen, wijst hen op (aankomende) aanbiedingen of maakt gewoon een praatje. Daarnaast denk je actief met hen mee, bijvoorbeeld over alternatieven als een product niet meer leverbaar is. Kortom: als Verkoopmedewerker Non-Food heb je bij Sligro een hele gevarieerde baan.

Samengevat zijn je belangrijkste taken als Verkoopmedewerker Non-Food:

 • zorgen dat de schappen goed bevoorraad blijven en controleren van de prijskaartjes;
 • adviseren van klanten over onze non-foodproducten en de nieuwste trends;
 • zorgen voor aantrekkelijke productpresentaties om zo verkoop te stimuleren en het ondersteunen bij productdemonstraties;
 • afhandeling van reparaties en klachten;
 • zorgen dat de afdeling er altijd netjes uitziet en zo nodig spring je bij op andere afdelingen.

Een omgeving waar de passie voor food vanaf spat

Sligro is de marktleider in food. Niet zo vreemd dat dan onze medewerkers allemaal zo gek zijn op goed en eerlijk eten en drinken. En dat geldt natuurlijk ook voor onze klanten. Als jij daar ook van houdt dan zul jij je in onze zelfbedieningsvestiging echt op je plek voelen. Wil je je verder ontwikkelen? Dat kan via de Sligro Academy. Hier vind je trainingen in je vakgebied of om andere vaardigheden te leren.

Verder kun je rekenen op:

 • een prima salaris conform CAO GIL en een reiskostenvergoeding (vanaf 11 km enkele reis);
 • in eerste instantie een contract voor 8 maanden. Als we allebei tevreden zijn, zetten we dat om naar een vast contract;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime (36 uur) dienstverband;
 • een aandelen- en winstregeling wanneer je je contract voor onbepaalde tijd krijgt;
 • aantrekkelijke extra's, zoals een goed pensioen, korting op verschillende verzekeringen, op leuke uitjes en op je aankopen bij Sligro!

Een belangrijke reden dat klanten telkens bij ons terugkomen, is het advies dat zij van onze medewerkers krijgen. Het is daarom als verkoopmedewerker belangrijk dat je makkelijk benaderbaar bent en het leuk vindt om klanten te helpen. Hierbij vergeet je niet je commerciële talent in te zetten. We vinden het verder fijn als je aan de volgende punten voldoet:

 • mbo-werk- en -denkniveau;
 • werkervaring met verkoop en presentaties in de groot- of detailhandel;
 • affiniteit met non-foodproducten (foodgerelateerd), productkennis van non-food is een pré.

Enthousiast geworden over deze vacature?

Lijkt het je leuk om ons team in Vlissingen als Verkoopmedewerker Non-Food te komen versterken? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen! Dat kan via de sollicitatiebutton. Bel of mail dan met onze Recruiter , of . Zij beantwoordt graag al je vragen.

Over Sligro
Sligro is onderdeel van Sligro Food Group en bestaat uit zelfbedieningsvestigingen en bezorgservicevestigingen. Sligro gaat voor een duurzame relatie met haar klanten.

Functie:verkoopmedewerker non-food
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sligro Food Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Verkoopmedewerker NON-Food Sligro Food Group 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures