Vacature Verpleegkundige HOF Kromwege

Verpleegkundige HOF Kromwege in Oost-Souburg

Verpleegkundige Hof Kromwege Oost-Souburg

Hé jij, verpleegkundige met oog voor detail die cliënten liefdevol verpleegt en uitdaagt! Kom jij voor 20 tot maximaal 28 uur bij ons werken?

Hof Kromwege in Oost-Souburg is op zoek naar nieuwe collega's in de functie van Verpleegkundige. Het precieze aantal uren stellen wij graag in overleg met jou vast.

Hof Kromwege is een nieuwbouwlocatie die belevingsgerichte zorg biedt aan de ouder wordende mens met een beperking en/of ernstig meervoudig beperkte mensen. De locatie bestaat uit 4 woningen met elk 9 studio's. De leeftijden van de bewoners variëren van 20 tot 80 jaar. De locatie is voorzien van zorg domotica, plafond tillift en alle ruimte om zorg en begeleiding goed aan te bieden. Er is op het terrein dagbesteding die dagactiviteiten biedt voor onze bewoners en andere cliënten.

Het werk op Hof Kromwege

Wij hebben hechte en gedreven kernteams. Er wordt gewerkt met dagdiensten, avonddiensten, omloopdiensten, nachtdienst en slaapwacht. Wij hebben een verpleegkundig team, planner, locatie assistent en locatiemanager. Je bent nooit alleen en wordt gesteund en ondersteund door collega's en andere disciplines.
Met belevingsgerichte zorg leveren wij onze bewoners een prettige en afwisselende invulling van hun dag. Samen met hen geef jij de dag betekenis en creëer je kleine geluksmomenten. Elke dag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten.

We ondersteunen elke dag meer dan 9.500 cliënten bij het leiden van hun eigen leven en durven los te laten als het kan. We wijken van de gebaande paden af als dat in het belang is van de cliënt. Dat doen we met liefde, lef en meesterschap.

Wat jij doet
Jij stimuleert cliënten in wat ze zelf kunnen, leert hen nieuwe vaardigheden. Hun ritme bepaalt jouw tempo. Je maakt onderdeel uit van het verpleegkundig team, verricht risicovolle handelingen en biedt dagelijkse zorg. Medicatieprotocollen, verpleegtechnische handelingen, ondersteuningsplannen? Ze kennen geen geheimen voor je. Maar je kijkt ook verder, je ziet de cliënt achter de handeling. Jij staat voor je vak en weet hoe je verantwoord buiten de lijntjes kunt kleuren. Dat doe je dan ook als het nodig is. Jouw engelengeduld, creatieve oplossingen en scherpe waarneming zijn essentieel voor het welbevinden van de mensen die bij ons wonen. Dat weet je. En daarom zet je altijd nét die stap extra.

Over jou
Jij:

 • bent een gediplomeerd verpleegkundige niveau 4 of 5 met een BIG-registratie;
 • koestert iedere kleine stap vooruit;
 • neemt medicatieveiligheid uiterst serieus, zorgvuldig is jouw middle name;
 • begrijpt de kleinste signalen van cliënten;
 • gaat open en respectvol om met cliënten, familie, collega's en andere relaties;
 • geeft voorlichting en advies aan collega's.

Dit krijg je van ons:

Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

 • de ruimte om met je team zelforganiserend te werken;
 • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2766,- en maximaal € 3861,- in FWG 45 bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag. Er hebben onderhandelingen plaatsgevonden binnen de huidige gehandicaptenzorg CAO. Dit brengt veel voordelen met zich mee waaronder een loonsverhoging van 13.2% en een betere reisvergoeding. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan hier deonderhandelingsresultaten;
 • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
 • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
 • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
 • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling.

Echt iets voor jou!
Wist je meteen 'dit is het'? Vertel uiterlijk 8 maart 2024 waarom je bij ons past.
Nog vragen? Bel dan met , Coördinerend begeleider Hof Kromwege, op telefoonnummer .

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Verpleegkundige Hof Kromwege Oost-Souburg

Adres

Driewege, 3, 4388 GZ, Oost-Souburg


14 - 19 uren, 26 - 31 uren, 20 - 25 uren

mbo niveau 4, hbo

FWG 45 (min € 2766,- en max € 3861,-)

Sluitingsdatum 8 maart 2024

Vacaturenummer: 4518


Coördinerend Begeleider
[javascript protected email address]

Delen

Functie:verpleegkundige hof
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2766 – 3861
Uren per week:20 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Verpleegkundige HOF Kromwege Philadelphia Zorg 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures