Vacature Verslavingsarts KNMG

Verslavingsarts KNMG in Vlissingen


De polikliniek Zeeland is gevestigd aan de Badhuisstraat en de Scheldestraat in Vlissingen. We bieden hier ambulante behandeling binnen de kaders van de zorgverzekeringswet. Het team bestaat uit 18 behandelaren van verschillende disciplines. Administratief/secretarieel medewerkers ondersteunen hen. We werken zowel klacht- als persoonsgericht in het brede spectrum van de GGZ. In Vlissingen hebben we naast de polikliniek ook een leer-werkbedrijf en een inloophuis.

Verslavingsarts KNMG

Als verslavingsarts ben je regiebehandelaar en eindverantwoordelijk voor het diagnostische en behandelproces. Je stuurt de arts-assistenten en medebehandelaren functioneel aan. Daarnaast zet je je in om de behandelkwaliteit en deskundigheid van het team te verhogen. Dit doe je o.a. door advies, deelname aan de vakgroep, vormgeven van scholing en het bieden van werkbegeleiding en supervisie (bij voldoende ervaring)

  • Uitdagend en afwisselend werk in een cultuur waar je kritisch mee mag denken als behandelaar
  • Mogelijkheid om je geloof te combineren met professionele zorg
  • Betrokken christelijke collega's

Sluitingsdatum:
15-1-2024
Locatie:
Vlissingen


Functie:verslavingsarts knmg
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Verslavingsarts KNMG De Hoop 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures