Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Vlissingen

WVO Zorg en Zorgstroom leiden samen op

Wil jij werken binnen de (ouderen)zorg en wil je het vak leren door praktijk en theorie te combineren? Dan is dit jouw kans!

 • Wie zijn wij Dit bieden wij Onze locaties Naar wvozorg.nl

 • Vlissingen

 • 24 t/m 36 uur per week

 • Scheldehof

Verzorgende IG

Als verzorgende IG verzorg en begeleid je cliënten met als doel de cliënt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van cliënten en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verzorgende proces.

Sinds enige tijd wordt er met de lean-methode gewerkt en dit vraagt van jou als teamlid dat je actief meedenkt in de zorg, een kritische blik hebt, maar ook in staat bent om oplossingsgericht te denken en te werken.

Het leuke van deze somatische afdeling is dat het ook een leerafdeling is. Dit betekent dat jij volop de kans krijgt om jouw kennis en kunde over te dragen aan leerlingen die enthousiast zijn over ons vak. Je hebt dus een belangrijke rol in de werkbegeleiding en dit vraagt ook van jou dat je leerlingen kan begeleiden en kan "zorgen" met de handen op je rug en de leerling de zorg kan laten uitvoeren.

Jouw team en werkplek

Je komt te werken op de derde etage van de locatie Scheldehof. Dit is één van de somatische afdelingen met 27 appartementen. De zorg wordt bij cliënten thuis in het appartement geleverd. Afhankelijk van de (zorg)behoefte van de cliënt, is er een aanbod van activiteiten waar zij bij aan kunnen sluiten. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verpleegkundigen en andere verzorgenden IG, maar ook met collega's vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de .

Op de somatische afdeling wordt gewerkt volgens de lean-methode, dit betekent dat we gezamenlijk invulling geven aan de te verlenen zorg voor die dag, het werk en taken verdeeld wordt en je actief meedenkt in de verbeteringen van de zorg. Gedurende de dag wordt dit ook geëvalueerd en bijgesteld waar nodig.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3).
 • Je vindt het belangrijk om respectvol om te gaan met cliënten.
 • Je kunt je makkelijk aanpassen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je hebt doorzettingsvermogen, bent flexibel en beschikt over computervaardigheden.
 • Coachen en begeleiden van leerlingen vind je leuk en je kan iemand motiveren, feedback geven en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Zo zorg je er samen met je collega's voor dat leerlingen zo optimaal mogelijk begeleid worden in hun leerproces.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max. € 3.177,10 op basis van 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.


Interesse?

Stuur dan uw motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.
Functie:verzorgende ig
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3177 – 3177
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Verzorgende IG WVO Zorg 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures