Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Middelburg

De leden van het bestuur worden deels gekozen uit de individuele leden van ZMf en deels uit de bij ons aangesloten lidorganisaties. Ieder bestuurslid brengt een eigen deskundigheid in bij ZMf en is vaak betrokken bij een specifiek beleidsonderwerp. De bestuursleden vervullen hun functie als vrijwilliger, ze ontvangen voor hun betrokkenheid alleen een onkostenvergoeding.

Het bestuur van ZMf, waarvan een deel optreedt als dagelijks bestuur, komt gedurende het jaar regelmatig bij elkaar om te sparren over en te werken aan de koers van de federatie en beslissingen te nemen over het beleid. Vaak hebben de bestuursleden een schat aan werkervaring en (vak)kennis die het bestuur van ZMf en de federatie zelf verder versterken.Functie:vrijwilliger
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vereniging Zeeuwse Milieufederatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Vrijwilliger Vereniging Zeeuwse Milieufederatie 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures