Vacature Vrijwilligers Community

Vrijwilligers Community in Vlissingen

Vrijwilligers community WVO Zorg

WVO Zorg

Kruimelpad

  1. Home /
  2. De projecten /
  3. Vrijwilligers community WVO Zorg

WVO Zorg is één van de grotere zorgorganisaties in de regio, die streeft naar uitnodigende en toegankelijke zorg, waar bewoners en zijn/haar naasten, maar ook medewerkers, vrijwilligers én andere bezoekers zich thuis voelen. Een plek die mensen van verschillende leeftijden samen brengt en die generaties met elkaar verbindt. Daarvoor is het binden en boeien van medewerkers, vrijwilligers en andere bezoekers nog nooit zo belangrijk geweest. De bestaande groep vrijwilligers vergrijst en er is behoefte aan een bredere, jongere groep vrijwilligers met andere expertises. De uitdaging is dus om meer aanwas, diversiteit en tevredenheid onder vrijwilligers te realiseren.

AddVision heeft WVO Zorg geholpen bij deze uitdaging: het realiseren van een drempelverlagend concept en het bouwen aan een vrijwilligers community, waar een brede groep zich bij thuis voelt. Daarbij was het van belang dat concept en community gebaseerd werden op de wensen en behoeften van de gebruikers (vrijwilligers en potentiële vrijwilligers).

Nathalie Goedhart-Leijnse

Projectmanager

SD Verbindt

Bezoekadres
Edisonweg 37 E
4382 NV, Vlissingen

Postadres
Wildbaan 31
4386 GD, VlissingenFunctie:vrijwilliger community
Startdatum:29-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AddVision Consultancy via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Vrijwilligers Community AddVision Consultancy 29-10-2023

Bekijk ook andere vacatures