Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Middelburg

ShapeLineLineLineLineLineGenerated with Avocode. Line 3Line 3Line 3

Provinciale platforms en vrijwilligersorganisaties

Wij ondersteunen de verschillende provinciale platforms en vrijwilligersorganisaties die actief zijn op het gebied van het erfgoed.

Platforms

Erfgoed Zeeland ondersteunt drie provinciale platforms. Dat zijn het Provinciebreed Overleg Zeeuwse Archeologie , het Platform Maritiem Erfgoed Zeeland en het Provinciaal Molenoverleg Zeeland .

We bieden vergaderruimte en -faciliteiten en zorgen voor secretariële ondersteuning van vergaderingen en activiteiten. Onze adviseurs nemen deel aan de bijeenkomsten. In de platforms wordt informatie uitgewisseld en afgestemd over beleid en activiteiten. Zo wordt versnippering van middelen voorkomen en wordt er optimaal gebruik gemaakt van elkaars kennis en contacten.

Vrijwilligersorganisaties

Erfgoed Zeeland adviseert en heeft regelmatig contact met alle provinciaal werkende vrijwilligersorganisaties die zich bezighouden met (aspecten van) het erfgoed in Zeeland.
Sinds 2022 werken deze vrijwilligersorganisaties met elkaar samen in de Zeeuwse Erfgoed Coöperatie .

We stemmen onze activiteiten zo goed mogelijk op die van de organisaties af, delen kennis en informatie, brengen behoeftes in beeld en ontwikkelen gezamenlijke initiatieven. We bieden vergaderruimte en -faciliteiten en verzorgen in sommige gevallen secretariële ondersteuning van vergaderingen en activiteiten.


Samen beschermen, benutten en beleven wij het erfgoed

We werken nauw samen met de provinciale platforms en vrijwilligersorganisaties binnen het Meldpunt Erfgoed Zeeland , waar meldingen gedaan kunnen worden over gebouwd, landschappelijk en archeologisch erfgoed.


Kan ik je verder helpen?

Ik ben , bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Vrijwilligers van provinciale erfgoedorganisaties en erfgoedambtenaren van Provincie en gemeenten tijdens een contactdag. Foto Mieke Wijnen Fotografie, 2021.

Functie:vrijwilligers
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Erfgoed Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Vrijwilligers Erfgoed Zeeland 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures