Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Westkapelle

  • U bevindt zich hier:
  • Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zou het Polderhuis niet bestaan: jaarlijks zijn er zo'n 160 vrijwilligers actief voor het Polderhuis en de vuurtorens. Vrijwilligerswerk is een nuttige tijdbesteding. Je leert veel nieuwe mensen kennen en je komt nieuwe feiten te weten over Westkapelle.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn divers: vrijwilligers zijn actief als gids in het museum, in de horeca, als suppoost op de vuurtorens, voor registratie en archivering, in de schoonmaak, voor PR, exposities of educatieve taken, etc. Deze werkzaamheden worden vaak in teamverband verricht. Maar als je handig bent met de computer kun je ook thuis aan de slag! Ons uitgangspunt voor vrijwilligerswerk: doe wat je leuk vindt en wat bij je past.Functie:vrijwilligers
Startdatum:30-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Polderhuis Westkapelle via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Vrijwilligers Polderhuis Westkapelle 30-09-2023

Bekijk ook andere vacatures