Vacature Vrolijke Bar- en Bedienings-medewerker

Vrolijke Bar- en Bedienings-medewerker in Zoutelande

Vrolijke bar- en bedienings-medewerker!

  • Zoutelande
  • -
  • in overleg

Ben jij op zoek naar een nieuwe functie in de bediening? Dan hebben wij de baan voor jou!

Binnen ons team zijn we opzoek naar een nieuwe fulltime of een aantal parttime medewekers. Wij werken met een klein team waarbinnen de onderlinge samenwerking erg goed is en het met elkaar altijd gezellig is.

Je vindt ons eetcafe midden in Zoutelande met een zonnig terras op de dijk gericht. Binnen hebben we net een totale renovatie achter de rug en daarmee kunnen we nu wat extra tafels kwijt en trekken we de zonnige uitstraling van het terras door naar binnen.

Even geen zin om op het terras te lopen? Dan kan je ook een paar uurtjes achter de bar aan de slag. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere medewerker op alle plekken uit de voeten kan.

Wat kunnen wij je bieden? - Flexibele baan met tal van mogelijkheden of de zekerheid van een jaarcontract - Een goed salaris - Een maandelijkse fooi - Doorgroeimogelijkeheden tot (assistent)bedrijfsleider - Mogelijkheden om jezelf te ontwikklen, denk aan het behalen van je sociale hygiëne, leermeester of BHV. - Gezellige drankjes en uitjes na werktijd.

Wat vragen wij van jou? - Minimaal 15 jaar oud - Ervaring is meegenomen maar niet noodzakelijk voor een parttime functies - Voor een fulltime functie vragen wij wel een aantal jaren ervaring - ben je vrolijk en leergierig?

Dan match jij waarschijnlijk prima met ons team!

Nog niet afgehaakt? Dan is dit de functie voor jou. Je kan je sollicitatie mailen naar of voor meer informatie bellen of appen naar .Functie:vrolijke bar- bediening medewerker
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cafu00e9 De Fiets V.o.f via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Vrolijke Bar- en Bedienings-medewerker Cafu00e9 De Fiets V.o.f 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures