Vacature Weekend & Vakantie Werk

Weekend & Vakantie Werk in Nieuwvliet

Camping Zonneweelde

+31 (0)117-371910

Slapen op het strand

NL

Selecteer taal

Nederlands

Mijn Zonneweelde

Homepage

Zoek & Boek

+31 (0)117-371910

Weekend & Vakantie werk

Ben je op zoek naar leuk weekend- / vakantiewerk? Wij hebben superleuk werk in de horeca, take away, afwas, schoonmaak en winkel! Stap binnen in ons nieuwe centrumgebouw en ontdek het Italiaans restaurant Piazza Nieuwvliet , de take away , food market, receptie en de indoor speeltuin. Er zijn verschillende werkzaamheden mogelijk! In de weekenden en in de vakantieperiodes zijn er meer jongeren aanwezig, die ons enthousiaste team aanvullen.

Woon je niet in de buurt van Nieuwvliet? Of is vervoer lastig? Geen probleem! Wij kunnen voor accommodatie zorgen. Op de camping verblijf je dan in een chalet of stacaravan.

Ons aanbod:

We bieden een goed salaris en bovenop je salaris ontvang je ook jouw deel van de fooienpot. Je krijgt een leuke job in een jong bedrijf en team. Verder kunnen we voor accommodatie zorgen en is het mogelijk dat we je de mogelijkheid bieden om voor een langere tijd bij ons te werken of om volgend jaar met voorkeur terug te komen (als we tevreden zijn).
In contact komen met ons?

Heb je zin gekregen om bij ons aan de slag te gaan? Of wil je praten over de mogelijkheden?

Weer of geen weer, bij Piazza Nieuwvliet heten wij iedereen te allen tijde hartelijk welkom. Jong en oud, groot en klein, actief en rustig, privé en zakelijk; het is een fijne plek voor iedereen. Onze gasten genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes, verrukkelijke pizza's uit een authentiek Italiaanse steenoven of één van de diverse andere Italiaanse gerechten. Een zakelijke lunch al dan niet in combinatie met onze vergaderzaal is ook mogelijk. En als kers op de taart zorgen de versgemalen koffie, de indoorspeeltuin en vooral de gastvrijheid ervoor dat Piazza als 'thuis' voelt. Zo is Piazza Nieuwvliet een stukje Italië aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust.

Veilig betalenFunctie:weekend & vakantie werk
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zeeland Camping Zonneweelde via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Weekend & Vakantie Werk Zeeland Camping Zonneweelde 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures