Vacature Wellness Masseur

Wellness Masseur in Koudekerke

11

Bewegingsplein Westduin is gevestigd in het Golden Tulip Strandhotel Westduin te Koudekerke. Het is een jong en dynamisch, multidisciplinair centrum waar sportief bewegen, zwemles, ontlading van stress, revalidatie op maat onder professionele begeleiding wordt aangeboden. Wij zijn een bedrijf dat ook in de avonden, weekenden en op feestdagen geopend is. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste

Wellness masseur (m/v)
van 0 tot 10 uur p/wk.

Functieprofiel

We zijn op zoek naar een wellness masseur voor het geven van verschillende ontspanningsmassages.
We hebben de volgende massage mogelijkheden:

Je bent verantwoordelijk voor het geven van de gewenste massages en de juiste service aan onze gasten. Je levert een actieve bijdrage aan het onbezorgd genieten van onze gasten.

Wat vragen wij

Bij voorkeur beschik je over minimaal 4 van de 6 diploma's/certificaten van de beschikbare ontspanningsmassages. Je bent vakkundig, representatief, sociaal- en communicatief vaardig. Je hebt enige ervaring als wellness masseur. Je bent zelfstandig, gemotiveerd, gastvrij en je hebt een servicegerichte instelling. Werken met stand-by diensten; werken in de avond, het weekend of op feestdagen is voor jou geen probleem. Gezien de piekperiodes is het ook belangrijk dat je ook in schoolvakanties beschikbaar bent.

Wat bieden wij

Een uitdagende, brede functie met een prima salaris binnen een dynamische organisatie. Wellicht uit te breiden met administratieve taken.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je motivatie met je CV per mail via .
De sluitingsdatum voor deze vacature is 31 maart.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met , , op telefoonnummer +31 .
Wil je meer weten over Bewegingsplein Westduin, kijk dan op: www.bewegingspleinwestduin.nlFunctie:masseur wellness
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bewegingsplein Westduin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Wellness Masseur Bewegingsplein Westduin 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures