Vacature Werkvoorbereider Nieuwbouw

Werkvoorbereider Nieuwbouw in s-Heerenhoek

Een goede voorbereiding is het halve werk! Weet jij als geen ander hoe je zorgt voor een goede voorbereiding? Planmatig en secuur werken, waardoor je tijdens de gehele voorbereiding voor de bouw het overzicht bewaard. Op deze manier werken is voor jou geen extra moeite, maar juist heel normaal. 

Voorbereiden, plannen, coördineren zijn taken waar jij je mee bezig houdt binnen deze functie als werkvoorbereider nieuwbouw. Als werkvoorbereider verveel je je nooit en ziet elke dag er anders uit. Je bent verantwoordelijk voor het voortraject van een bouwproject. je bent veel aan het schakelen met de uitvoerder, voorman, projectleider en andere betrokkenen zoals; leveranciers en de opdrachtgever. De hele dag ben je aan het regelen, zodat het bouwproject op rolletjes loopt. Geïnteresseerd? Ik kom graag met je in contact!
Functie:Bouwkunde, Nieuwbouw
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Werkvoorbereider Nieuwbouw Eminent Groep 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures