Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok in Cadzand

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Je helpt bij de voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, mengen, passeren en nog veel meer. Verder help je met het plannen van de dagelijkse werkzaamheden, houd je de voorraad op peil en geef je alle gerechten door.

Wat ga jij doen?

Als chef de partie stuur je en werk je in een jong en gedreven team. Je werkt in een nieuwe moderne keuken. Tijdens het diner zorg je ervoor dat je je eigen partie op de juiste manier aanstuurt en zorg je ervoor dat de gasten de best mogelijk bereidde gerechten krijgen.

Waar ben je goed in?
Je kan goed mensen aansturen. Je bent geduldig en kan mensen nieuwe dingen leren. Je weet hoe je verse producten verwerkt en opslaat. Als kok werk je netjes en consistent. Als chef de partie ben je in staat om duidelijk en helder te communiceren met je collega's.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in bezit van een koks diploma niveau 3 (ervaring wenselijk).
 • Je bent flexibel en proactief.
 • Je werkt graag in teamverband.
 • Duidelijk aanspreek punt.
 • Aansturen van collega's.
 • Gedreven in je werkzaamheden.

Het team

Je werkt in een jong en dynamisch team. Dit onder leiding van Chef Martin Philipse. Doordat het restaurant altijd open is, werk je met alle andere collega's. Eenmaal binnen bij keukenteam Le Sommet, kun je een hechte en gezellige band met je collega's verwachten.

Wat bieden wij?

 • Een vaste werkweek.
 • Fatsoenlijke uren en pauzes.
 • Reiskostenvergoeding en gratis parking.
 • Elke dag schone werkkleding.
 • Jaarcontract, na afloop hiervan een contract voor onbepaalde tijd.

Hoe ziet een dag eruit?

Om 10 uur begint de werkdag, deze begint voor jou met het maken van een werkplanning en takenverdeling. Hierna zal je de mise en place op de partie uitvoeren. Het schoonmaken van de keuken voor het servies. Na het eten bereid je gerechten of componenten en stuur je je eigen partie aan. Hier staat de wens van de gast centraal, deze proberen we ook zo goed mogelijk te verwerken. Na het diner wordt de keuken schoongemaakt. Onder het genot van een sluitingsdrankje naar keuze worden de tips en tops van de dag besproken.

Geïnteresseerd?

Wil jij met al je ambities een nieuwe uitdaging aangaan? Wil jij een bijdrage leveren om het restaurant op niveau te houden?

Neem in beide gevallen contact op met .

Of kom langs. Zien we je snel?

Culinary Hotel De Blanke Top


SPA & WELLNESS

 • Ontspan met een behandeling, verbeter uw uithoudingsvermogen in de fitness of kom tot rust in de wellnessfaciliteiten.
 • Spa & Wellness is iedere dag geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur.

WIJ ZIJN OP VAKANTIE!

Hotel De Blanke Top is gesloten van 8 januari 12:00 uur tot en met 10 februari 12:00 uur voor onze jaarlijkse vakantie.Functie:zelfstandig werkend kok
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Blanke Top Beheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Zelfstandig Werkend Kok De Blanke Top Beheer 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures