Vacature Zwemdocent

Zwemdocent in Vlissingen

Zwemschool Zeeland te Vlissingen zoekt een ervaren zwemdocent voor ongeveer 16 - 22 uur per week.

Als zelfstandig zwemdocent leer je de kinderen zwemmen vanaf het allereerste begin tot en met het complete AB(C)-zwemdiploma. Zwemschool Zeeland heeft hiervoor een lesmethode ontwikkeld waarbij de kinderen de zwemdiploma's A, B (en C) behalen in ongeveer 1 jaar en dat doen we in heerlijk warm water van 32 graden. Meer hierover kan je vinden op onze website www.zwemschoolzeeland.nl .

Als zwemdocent bij Zwemschool Zeeland ben je in staat om op een enthousiaste en vakkundige wijze de zwemlessen zelfstandig te verzorgen. Je geeft aan een klein groepje kinderen zwemles in een eigen ruime en rustige huiselijke omgeving. Je hebt je eigen vaste groepjes zwemkids.

Je profiel

Je bent al bevoegd en bekwaam in het geven van zwemlessen aan met name (jonge) kinderen.

Je kan zelfstandig werken en met verantwoordelijkheid omgaan.

Zwemschool Zeeland werkt met een vooraf vastgesteld rooster. Werkuren zijn in overleg mogelijk.

Zwemschool Zeeland biedt jou functieschaal 6/7 (+/_ € 16,00 - € 22,00 per uur)

Zwemschool Zeeland biedt tevens een maandelijkse toeslag.

Geïnteresseerd?

Wil jij ons enthousiaste team komen versterken en heb je affiniteit met (zwem)lesgeven, dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om met ons contact op te nemen.

T.a.v. E-mail:

Vacatures bij Zwemschool Zeeland Wil jij ook werken bij Zwemschool Zeeland? Kijk hier voor de openstaande vacatures. https://www.zwemschoolzeeland.nl//over-ons/vacatures.htmlFunctie:zwemdocent
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 22

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zwemschool Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Zwemdocent Zwemschool Zeeland 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures