Vacature ZZP leerkracht

ZZP leerkracht in Middelburg

Over de functie

Bij Maandag® staat persoonlijke begeleiding en betrokkenheid voorop. We staan te popelen om met jou in gesprek te gaan en te ontdekken welke opdrachten het beste aansluiten bij jouw ervaring, interesses en doelen binnen het basisonderwijs. Of je nu affiniteit hebt met kleuter-, midden- of bovenbouw, wij zorgen ervoor dat je op de juiste plek terechtkomt.

Wij streven naar een stabiele samenwerking en transparantie. Daarom starten we ruim 1,5 maand voor het einde van een opdracht al met jou in gesprek om nieuwe mogelijkheden te verkennen en te zorgen voor een continuïteit van opdrachten en een stabiel inkomen.

Wat bieden wij?

  • Een uurtarief gebaseerd op jouw ervaring en expertise binnen het basisonderwijs, variërend tussen €50 en €80 per uur. Er wordt geen deel van jouw tarief aan ons afgedragen.
  • Efficiënte facturatie via Reversed Billing, waardoor je minder tijd kwijt bent aan administratieve taken;
  • Toegang tot ons uitgebreide netwerk van basisscholen, waardoor je jouw kansen op interessante opdrachten vergroot;
  • Zekerheid van aansluitende opdrachten omdat we ruim 1,5 maand van tevoren al actief meedenken over nieuwe mogelijkheden binnen het basisonderwijs.

Functie eisen

  • Je bent bevoegd om in het basisonderwijs te werken.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de ZZP leerkracht die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Onderwijsgevenden in het basisonderwijs
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:50 – 80
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via jessica.pinto@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. ZZP leerkracht Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures