Vacature [project] Engineer E&I

[project] Engineer E&I in Vlissingen

+31 (0)118 411 042 Mercuriusweg 8 4382 NC Vlissingen Nederland

Kojo Engineering Logo

 • OP DIVERSE PROJECTEN

 • KOJO ENGINEERING

  ONTWIKKELEN VAN TALENT

 • KOJO ENGINEERING

  MET EEN VASTE GROEP COLLEGA'S

 • KOJO ENGINEERING

  IN EEN FAMILIEBEDRIJF

 • KOJO ENGINEERING

  OPLOSSINGSGERICHT BEZIG ZIJN

[Project] Engineer E&I

Ter uitbreiding van ons team Elektrotechniek & Instrumentatie zijn wij op zoek naar een (Project) Engineer met een aantal jaar ervaring.
Ben jij onze nieuwe collega die graag het overzicht bewaart en controles op werkzaamheden on site uitvoert, wij gaan graag met jou in gesprek.

Bouwkundig [Project] Engineer

Voor onze afdeling Bouwkunde/ Civiel zijn wij op zoek naar een collega ter vervanging van een collega die binnenkort met pensioen gaat.
Ben jij een generalist en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving het vakgebied? Dan zoeken wij jou!

CAD-Tekenaar E&I

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een CAD-Tekenaar Elektrotechniek & Instrumentatie. Zoek je een uitdaging waarbij je jouw expertise in tekenen en detailengineering kunt inzetten om de basis te leggen voor indrukwekkende realisaties binnen industriële E&I toepassingen?

Werkvoorbereider E&I

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van E&I werkzaamheden en het afstemmen met productie, maintenance en derden (buitenfirma's), rekening houdend met veiligheid, kostprijzen, planning en kwaliteit.
Een uitdagende functie met de nodige verantwoordelijkheid.

Engineer WTB

Ter uitbreiding van ons team Werktuigbouwkunde zijn wij op zoek naar een Engineer.
Ben jij onze nieuwe collega die verantwoordelijk wordt voor het ontwerpen en verbeteren van mechanische systemen en processen?

Tekenaar / Designer WTB

In verband met uitbreiding van onze afdeling werktuigbouwkunde / piping zijn wij op zoek naar een tekenaar / designerFunctie:project engineer e&i
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kojo Engineering via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. [project] Engineer E&I Kojo Engineering 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures