Vacature Beginnend Matroos Deksman

Beginnend Matroos Deksman in Nieuwdorp

Nature Group Martens Renewables logo

DSC 8669

Beginnend matroos / deksman

26-04-2024

Wij zijn Burando!

En scheepvaart zit in ons DNA. Met meer dan 40 jaar ervaring is Burando de marktleider op het gebied van maritieme dienstverlening. Burando bedient een zeer uitgebreide en brede klantenportefeuille van rederijen in zowel zee- als binnenvaart, petrochemische industrie, tankopslagfaciliteiten, scheepsagenturen en oliemaatschappijen in een uniek concept welke wij graag 'One Stop Shipping' noemen.

Binnen Burando onderscheiden wij een viertal divisies welke onderverdeeld zijn in:
Logistics, Trading, Shipping en Environmental.

Binnen de Environmental divisie 'Nature Group - Martens Renewables' zijn wij op zoek naar een Beginnend matroos / deksman.

'Beginnend matroos / Deksman

'

Nieuwdorp (Vlissingen)

Wat houdt de functie in?

Deze functie bestaat uit het uitvoeren van werkzaamheden betreffend hand- en spandiensten en het plegen van onderhoud aan boord op een service verlenend schip. Het betreft een fulltime job; maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 16.30 De werklocatie is Vlissingen.

Wat zijn de functie-eisen?

  • in het bezit van een dienstboekje (door iedereen aan te vragen met een gezondheidsverklaing);
  • in het bezit van VCA-B;
  • in het bezit van eigen vervoer.

Wat mag je verwachten van Martens Renewables?

Werken in een in een professionele en internationale werkomgeving. Je maakt deel uit van een enthousiast team met competente en betrokken medewerkers. De positie kent prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Naast een prima marktconform salaris biedt Martens Renewables een reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Flexibele werktijden in overleg maken een optimale werk/privé balans mogelijk. Kortom - Martens Renewables is een geweldig bedrijf om voor te werken als je ambitieus bent en niet bang bent voor verantwoordelijkheid.

Solliciteren

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken of wil je graag meer informatie? Stuur dan je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar: . tav Dhr. .


Nature Group Martens Renewables
Spanjeweg 2
4455 TW Nieuwdorp (ZLD)
+31 (0) 113 672 210Functie:deksman beginnend matroos
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Martens Renewables via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Beginnend Matroos Deksman Martens Renewables 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures