Vacature Chauffeur CE Staal / Stukgoed

Chauffeur CE Staal / Stukgoed in Vlissingen

Vacature | Chauffeur CE Staal / Stukgoed | Vlissingen

Wil jij graag onderdeel zijn van een leuk en enthousiast team en vind jij overnachtingen geen probleem? Lees dan snel verder! Jij bent de Chauffeur CE waar Verbrugge International in Vlissingen naar op zoek is!

Functieomschrijving

Als chauffeur bij Verbrugge Internationale wegtransporten draag je zorg voor het vervoer van stukgoederen van en naar diverse locaties. Je vervoert plaatstaal en balkstaal met onze open opleggers vanaf onze eigen terminal in Vlissingen naar diverse ontvangers in de Benelux, daarnaast word je ook ingezet bij het vervoer per tautliner van stukgoederen in de Benelux. Dus een enerverende baan met afwisselende werkzaamheden. Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag (bij uitzondering zaterdag, enkel in overleg), je begint vaak tussen 5:00 en 6:00 's ochtends en indien nodig worden er in overleg overnachting afgesproken.

Liever niet overnachten? Ook dan mag je altijd contact opnemen en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat wij van jou verwachten:

 • Een geldig rijbewijs CE, code 95 en digitale bestuurderskaart;
 • Geen 9 tot 17u mentaliteit;
 • Bereidheid voor overnachten is een pre;
 • Beschikbaarheid voor één keer per maand in het weekend.

Wat wij bieden:

 • Jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling;
 • Betaalde nascholing, ook de uren tegen 100%;
 • Goed materiaal;
 • Een vaste auto;
 • Een leuke club enthousiaste medewerkers;
 • 8% Vakantietoeslag.

Verbrugge Internationale Wegtransporten biedt duurzame transportoplossingen in verschillende transportmarkten. Onze focus is gericht op excellente service en betrouwbaarheid. Wij realiseren ons dat dit alleen haalbaar is als een toegewijd team hoge kwaliteit en veiligheid garandeert. Van oudsher is ons bedrijf sterk in transport voor de papierindustrie, de chemie, de metaalindustrie en de bouw. Dagelijks zijn ruim 500 chauffeurs onderweg naar tevreden klanten in geheel Europa.

Procedure

Spreekt de functie van Chauffeur jou meteen aan? Reageer dan direct!

Graag gaan wij persoonlijk met jou het gesprek aan, om alle mogelijkheden te bespreken. Is er een wederzijdse klik? Dan kan jij direct starten en zien wij elkaar snel terug op jouw eerste werkdag!

Bij vragen of opmerkingen kan er contact opgenomen worden met Jurgen Beterams T: +31 (0) 115 646 733.

Je kunt je schriftelijke motivatie richten aan Jurgen Beterams.

Lucien | Chauffeur

"Een baan met enorm veel vrijheid. Je komt echt overal, van de stad tot het platteland. De afwisseling in het werk zorgt ervoor dat je jezelf altijd blijft vermaken tijdens de werkzaamheden. Natuurlijk heb je te maken met files en andere factoren die je hele planning in de war kunnen gooien. Daar moet je wel mee om kunnen gaan en schakelen waar nodig. De lading moet toch goed aankomen bij de klant.

"

Functie:chauffeur ce staal
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verbrugge International via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Chauffeur CE Staal / Stukgoed Verbrugge International 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures