Vacature Buschauffeur openbaar vervoer

Buschauffeur openbaar vervoer in Oostburg

Functieomschrijving

Vind jij het heerlijk om elke dag onderweg te zijn? Ben je in bezit van je rijbewijs D en een geldige code 95?

Meld je dan nu aan als buschauffeur voor Connexxion. Wij zijn op zoek naar fulltime chauffeurs voor de locatie St Maartensdijk, Terneuzen, Oostburg, Goes en Middelburg.

wat bieden wij jou
 • uurloon tussen 16,31 en 20,76
 • jaarlijks nascholing code 95
 • uitzicht op vast contract bij Connexxion
 • goede werksfeer en acceptabele werkdruk
 • Middelburg St Maartensdijk Terneuzen Oostburg Goes
 • toeslagen voor wisselende diensten
wie ben jij

Kun jij jezelf in onderstaande punten herkennen? Dan pas jij vast in het team als buschauffeur voor Connexxion Zeeland

 • een vriendelijke en klantgerichte buschauffeur
 • in het bezit van een geldig rijbewijs D met geldige code 95
 • je bent in staat om een medische keuring te halen
 • je kunt een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) aanvragen
wat ga je doen

Afhankelijk van het soort dienst begin je in de ochtend (of middag). Als je binnenkomt, meld je je aan voor je dienst. Na een bak koffie loop je jouw bus van vandaag na. Je kijkt of deze geen schades heeft. Daarna installeer je je in de bus en gaat beginnen aan je dienst. Bij elke halte stappen er wel mensen in. Je wenst iedereen een goedendag. Je probeert passagiers te helpen om hun vragen. Na enkele ritten heb je pauze! Gezellig in de kantine met collega's, even lekker bijpraten. Na je pauze begin je aan het vervolg van je rit/ritten. Na je dienst controleer je nog even of je de bus netjes achterlaat voor de volgende chauffeur. Zo kan een dag eruit zien!

 • vroege, late, gebroken en weekenddiensten
waar ga je werken

Voor het hechte team van Connexxion Zeeland zijn wij op zoek naar enthousiaste collega-buschauffeurs. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle lijnen in de regio Zeeland. Jouw standplaats kan zijn in Middelburg, Goes, Zierikzee, Terneuzen, Oostburg of St Maartensdijk.

 • Connexxion Openbaar Vervoer N.V. is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Connexxion is onderdeel van Transdev Nederland
 • Connexxion verzorgt sinds december 2014 voor 12 jaar het openbaar vervoer in Zeeland
sollicitatie

Wanneer je op de knop 'solliciteren' drukt, zullen wij je bellen. Samen bespreken we of jij echt de buschauffeur bent die wij zoeken. Daarna zal een gesprek bij Qbuzz plaatsvinden. Als het gesprek positief is, ga je door naar de volgende ronde: rij veiligheidstest. Kom je hier ook doorheen, mag je gaan starten!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:Buschauffeurs en trambestuurders
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:20 – 20
Uren per week:35 – 35

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via mila.kerpel@nl.randstad.com of 06 461 85 466 of 06 461 85 467. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Buschauffeur openbaar vervoer Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures