Vacature Capaciteitsplanner

Capaciteitsplanner in Vlissingen

WVO Zorg en Zorgstroom leiden samen op

Wil jij werken binnen de (ouderen)zorg en wil je het vak leren door praktijk en theorie te combineren? Dan is dit jouw kans!

 • Wie zijn wij Dit bieden wij Onze locaties Naar wvozorg.nl

Capaciteitsplanner

Als capaciteitsplanner draag je zorg voor een kwalitatief adequate en efficiënte personeelsplanning van de flexpool van WVO Zorg. Door jouw creatieve manier van denken, zie je logische verbanden en heb je de overtuigingskracht om tot oplossingen te komen in de bezetting op korte en lange termijn. Door jouw kwartaalprognose van de verschillende locaties, weet je tijdig in te spelen op de toekomstige bezettingsvragen.

De werkzaamheden zijn uitdagend en variërend, niet één dag is hetzelfde. Je monitort de inzet van de flexkrachten, wat inhoudt dat je meekijkt in de roosters van de flexkrachten en bijstuurt waar nodig, zodat roosters efficiënt en gezond zijn.


Voor onze flexkrachten ben jij het aanspreekpunt. Je kijkt mee met de selectiegesprekken en zorgt ervoor dat nieuwe flexkrachten goed worden ingewerkt en geïntroduceerd. Zo zorg je ervoor dat een nieuwe collega een vliegende start krijgt op de werkvloer. Blijkt dat bepaalde zaken toch niet helemaal soepel verlopen, dan pak jij dit op en zorg je ervoor dat dit geregeld wordt.

Door het (bijna) dagelijkse contact weet je precies welke flexkracht je waarvoor kan benaderen, wat bijdraagt aan een prettige samenwerking.

Voor de teamleiders van de flexpool ben jij een kritische sparingspartner. Je werkt nauw met elkaar samen, waarbij je een coördinerende rol hebt als het gaat om het plannen van het teamoverleg met de verschillende locaties. Jij zorgt er samen met de teamleider flexpool voor dat tijdens deze overleggen de teamleiders en planner(s) van de locatie op de hoogte zijn van de bezetting realisaties en dat beoogde aanpassingen gebaseerd op de gemaakte prognoses besproken worden. Wat bijdraagt aan een optimale en efficiënte personeelsplanning.

Jouw team en werkplek

Het centrale planningsbureau en de flexpool zijn gevestigd in locatie Scheldehof en bestaat uit 8 locatieplanners welke verantwoordelijk zijn voor de basisroosters van de locaties.

De flexkrachten vallen onder de organisatie brede flexpool waar jij als capaciteitsplanner samen met 2 collega capaciteitsplanners verantwoordelijk voor bent. Daarnaast onderhoud je contacten met externe leveranciers en leg je verantwoording af aan de teamleiders flexpool en planningsbureau.


Wie zoeken wij?

 • Je hebt een relevante Mbo-opleiding op niveau 4 en als je kennis hebt van relevante wet- en regelgeving zoals de Arbeidstijdenwet en de cao VVT is dat een pré.
 • Door de grote diversiteit aan taken ben je goed georganiseerd en ben je gestructureerd in je werk.
 • Daarnaast beschik je over goed ontwikkeld analytisch vermogen en heb je een kritische blik wat ervoor zorgt dat jij een goede sparringpartner bent voor de teamleider.
 • Plannen, organiseren en coördineren is jouw tweede natuur en je weet wat er voor nodig is om een optimale en efficiënte personeelsplanning te krijgen.
 • Je bent tactvol in je manier van communiceren en kunt makkelijk schakelen tussen de diverse contacten die je hebt.
 • Je kunt goed overweg met officeprogramma's en het is een pré als ervaring hebt met Nedap.
 • Je bent stressbestendig en hebt een positieve instelling. Je denkt in mogelijkheden en zoekt naar wat er wél kan; dit maakt dat jij op een creatieve manier tot oplossingen komt.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 40, max € 3.417,15 op basis van 36 uur per week.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.Functie:capaciteitsplanner
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3417 – 3417
Uren per week:20 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Vlissingen
 2. Capaciteitsplanner WVO Zorg 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures