Vacature Operator

Operator in Vlissingen

Als assistent machine operator ben je werkzaam op de complete slitlijn machine. Je wordt opgeleid om alle taken rondom de slitlijn zelfstandig te kunnen uitvoeren. Hoofdtaken zijn het opbouwen, afbreken en afstellen van de zetbanken met messen, in- en doorvoer van materiaal, gereed maken van de geslitten rollen, en afvoer met de bovenloopkraan. Het afstellen van de messen is een zeer belangrijk proces, dat veel van jouw gevoel voor nauwkeurigheid vraagt. Daarnaast assisteer je bij je collega’s in en rondom de lijn, en hou je de werkomgeving netjes en schoon. Je werkt in een klein team van 2-3 man, binnen een ploeg van ± 25 man. Deze werkzaamheden voer je uit in twee ploegen. Daarnaast kun je een mooi salaris verdienen dat kan oplopen tot wel € 2.800,- bruto inclusief toeslagen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Als assistent operator ben je verantwoordelijk voor:

  • Assisteren van ervaren operators bij de bediening en controle van machines en installaties.
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles en het bijsturen van het productieproces indien nodig.
  • Laden en lossen van materialen en zorgen voor een gestroomlijnde materiaalstroom.
  • Schoonmaken en onderhouden van de machines en werkplekken.
  • Signaleren en rapporteren van eventuele afwijkingen of storingen.


Functie:Operator
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via goes@pro-industry.nl of 113204000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Vlissingen
  2. Operator Pro Industry 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures