Vacature Coördinerend Verzorgende IG

Coördinerend Verzorgende IG in Vlissingen

 • Vlissingen

 • 32 t/m 36 uur per week

 • Vondellaan

Coördinerend Verzorgende IG

Als coördinerend verzorgende IG heb je, naast de dagelijkse verzorging van de bewoners, ook coördinerende taken gericht op de zorg. Je hebt daarbij oog voor het bevorderen van het welzijn van de bewoner en het bieden van psychosociale begeleiding aan familie/naasten. Je monitort de kwaliteit van zorg en coacht collega's hierop en hebt een sturende rol in de overdracht en dagplanning.

Daarnaast ondersteun je de contactverzorgende bij het opstellen van de zorgplannen zodat deze worden opgesteld volgens de richtlijnen en ondersteun je collega's in het formuleren van doelen en rapporteren over de dagelijkse zorgverlening.

Je werkt in multidisciplinair verband en bent door het coördineren van de zorgverlening een belangrijke schakel tussen de bewoner, de naasten en/of familie en het zorgteam.

Om als coördinerend verzorgende te kunnen werken ga je een aanvullende opleiding volgen van een jaar, het startmoment van de opleiding is in februari 2024.

Jouw team en werkplek

Je werkt binnen het verpleeghuis nauw samen met collega's woon- en leefmilieu, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collega's vanuit andere disciplines. Verpleeghuis Vondellaan heeft 16 kleinschalige woningen en Verpleeghuis Picassoplein heeft 4 kleinschalige woningen, beide voor mensen met dementie. Per woningen delen 6 à 7 bewoners samen een woonkamer en beschikken ze elk over een eigen appartement.

Het verpleeghuis Vondellaan en Pablo Picasso heeft het Internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer we zorg willen verbeteren, verwachten we van de coördinerend verzorgende dat jij hierin meedenkt en coacht.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG (niv. 3) en hebt bijvoorbeeld de aanvullende Eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV) of Gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) opleiding gevolgd of bent bereid deze te volgen.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring binnen de psychogeriatrie.
 • Je kan motiveren en stimuleren en beschikt over tact en invoelend vermogen. Hierdoor weet je hoe je feedback moet geven en ontvangen en kan je collega's coachen het beste uit zichzelf te halen.
 • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent vaardig met de computer en kunt overweg met de diverse officeprogramma's en Nedap.
 • Je bent een collega met een hoge mate van zelfstandigheid. Jouw collegialiteit kenmerkt zich door verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en betrokkenheid.

Wij bieden

 • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 40 (max. € 3.502,58 op basis van 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Neem voor meer informatie over deze vacature kan je tijdens kantooruren contact op met de : ) of Lisanne Stokx ).


Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Samen voelt beter

Wanneer we beperkt worden door ziekte of ouderdom is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met je 'oude leven'.Functie:coördinerend verzorgende ig
Startdatum:1-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3502 – 3502
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Coördinerend Verzorgende IG WVO Zorg 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures