Vacature Doktersassistent

Doktersassistent in Middelburg

Werken bij Bravis ziekenhuis

Doktersassistent dermaTeam

 • Aantal uren
  24-36 uur per week uur per week

Doktersassistent dermaTeam | 24 tot 36 uur per week | Middelburg, Zierikzee

Ben jij de deskundige en veelzijdige doktersassistent die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een toegewijde en enthousiaste doktersassistente om ons team te versterken. Als doktersassistente ben jij een onmisbare schakel in onze praktijk en speel je een belangrijke rol in het coördineren van onze zorgdiensten. Je hebt de vaardigheden in huis om de patiënten optimaal te begeleiden. Samen met de artsen en de ondersteuning vang je de patiënten goed op, begeleid je de spreekuren en assisteer je de artsen bij onderzoeken en behandelingen.

Werken in een dynamische omgeving

DermaTeam is een onderneming van dermatologen met vestigingen in Zeeland (ZBC) en Brabant (Bravis Ziekenhuis). Je komt te werken voor de dermaTeam-locaties in Zeeland. Deze locaties zijn Zelfstandige Behandel Centra (ZBC's) en bieden onze patiënten dermatologische zorg in de breedste zin van het woord op een kwalitatief hoogwaardig niveau. De zorg bestaat voor het grootste deel uit reguliere dermatologische zorg en daarnaast uit cosmetische zorg.

Het team van dermaTeam bestaat uit 12 dermatologen en een ondersteunend team van secretaresses, doktersassistenten, OK-assistenten, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.

We dagen jou elke dag uit

Als doktersassistente zorg je dat de patiënten die je tijdens spreekuren of (OK-)behandelingen begeleidt, bij jou in goede handen zijn. Ook al zie je ze maar kort: je bent zorgzaam en respectvol tegen hen. Jij zorgt ervoor dat het programma elke dag op rolletjes loopt. Binnen dermaTeam heb je in de rol van doktersassistent zowel persoonlijk als telefonisch contact met de patiënt.

Op het secretariaat ben je verantwoordelijk voor het plannen van afspraken, het beantwoorden van vragen van patiënten en zorgverleners, het verwerken van medische dossiers en het uitvoeren van algemene administratieve taken. Jij ontvangt en informeert patiënten aan de balie én telefonisch. Met jouw heldere manier van communiceren en patiëntvriendelijke houding lever jij een bijdrage aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten. Daarnaast ben je betrokken bij de zorg van de toekomst en denk je continu na over hoe de zorg anders en beter kan.

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding tot doktersassistent.
 • Je hebt ervaring met elektronische patiëntendossier, bij voorkeur met Hix 6.2.
 • Je bent vriendelijk en kunt goed samenwerken.
 • Je bent enthousiast, stressbestendig en vooruitstrevend.
 • Bovendien ben je flexibel: je werkt immers op verschillende locaties en met veel verschillende mensen, maar je kan ook zelfstandig werken.

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Dit bieden wij jou

 • Salarisschaal volgens fwg 40 cao-ziekenhuizen lopende van € 2.391,- en maximaal € 3.484,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw.
 • Jaarcontract met vooruitzicht op vast contract en werkdagen in overleg.
 • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%).
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties.
 • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of pdf-bestand vóór 10 juni . Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure.

Neem dan contact op met , dermaTeam Zeeland via telefoonnummer of via .

Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.Functie:doktersassistent
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3484 – 3484
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bravis ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Doktersassistent Bravis ziekenhuis 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures