Vacature Medewerker Nacht Dak

Medewerker Nacht Dak in Vlissingen

Vacature

Agogen

Medewerker nacht dak- en thuislozenopvang Het Witte Huis

 • Contactpersoon
 • Einddatum 31-5-2024
 • Locatie Vlissingen
 • Uren 36 uur

Zoek je een uitdagende rol waarin je jouw talent voor zelfstandig werken en probleemoplossend vermogen kunt benutten? Wil jij aan de slag op de dak- en thuislozenopvang Het Witte Huis? Dan is deze vacature voor medewerker nacht misschien wel iets voor jou.

Wat ga je doen

Als medewerker nacht ben je een cruciale schakel binnen ons team, waarbij je verantwoordelijk bent voor het bewaken en handhaven van de veiligheid en efficiëntie tijdens de nachtelijke uren. Deze rol vereist niet alleen toewijding en verantwoordelijkheid, maar biedt ook een unieke kans om een positieve impact te hebben op het leven van anderen. Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Toezicht houden en ondersteuning bieden : Tijdens de slaapdienst ben je beschikbaar voor noodgevallen.
 • Veiligheidscontroles : Laatste ronde maken voor het slapen gaan om de veiligheid van de faciliteit te waarborgen en potentiële risico's te identificeren.
 • Noodinterventie : Adequaat reageren op noodsituaties zoals medische noodgevallen of onverwachte incidenten, waarbij je rustig en doelgericht optreedt.
 • Rapportage : Nauwkeurige verslaglegging van gebeurtenissen en observaties tijdens de slaapdienst, zodat relevante informatie beschikbaar is voor jouw collega's overdag.
 • Samenwerking met collega's : Effectieve communicatie en samenwerking met andere teamleden, zowel tijdens de slaapdienst als bij overdracht naar jouw collega's.
 • Cliëntgerichte benadering : Empathisch en respectvol omgaan met de behoeften van onze cliënten, waarbij je zorgt voor een veilige en ondersteunende omgeving.

Je begint om 20.15 uur met je dienst en ontvangt dan een overdracht van de middagdienst. Om 23.00 uur ga je naar bed en om 6.30 uur sta je op om de dag te starten. De overdracht is om 8.30 uur en je werkt uiteindelijk tot 10.00 uur. Tijdens je slaapuren krijg je 50% van het salaris uitbetaald en tijdens de wakkere uren 100%.

Samen aan de slag

Op het gebied van Maatschappelijke Opvang bevindt zich Het Witte Huis, de dak- en thuislozenopvang van Emergis te Vlissingen. Het aanbod van Het Witte Huis richt zich op het stabiliseren van het leven van de cliënt op praktisch en psychosociaal gebied door middel van het bieden van opvang en begeleiding op verschillende leefgebieden, zodat de cliënt weer zelfstandig deel kan nemen aan de maatschappij. Denk hierbij aan het regelen van huisvesting, het verkrijgen van inkomen en ondersteuning bij het inventariseren van schulden en toeleiden naar andere hulpverlening, werk of dagbesteding. De hulpverlening wordt geboden vanuit het 8-fasenmodel en er wordt samengewerkt met ketenpartners binnen het sociaal domein en in de geestelijke gezondheidszorg.

Het Witte Huis kent twee soorten opvang; nachtopvang en 24 uurs opvang. In beide categorieën is er sprake van trajectbegeleiding op de verschillende leefgebieden.

Het team van Het Witte Huis is betrokken en gedreven. Als medewerker nacht werk je samen met je collega's toe naar zelfstandigheid van cliënten.

Je werkplek is Vlissingen.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als medewerker nacht in Het Witte Huis, dat onderdeel is van Emergis, maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen.

 • Een functie in schaal 3 (VMBO niveau). Het salaris begint met 2.266 en eindigt op 3.259 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de CAO Sociaal Werk. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen vakantietoeslag, loopbaanbudget, collectieve zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.
Hier herken jij jezelf in

"We zijn verantwoordelijk voor het bieden van onderdak en begeleiding aan dakloze mensen. We zetten mensen in hun kracht waardoor de zelfredzaamheid wordt vergroot en men in staat wordt gesteld een eigen plek te vinden in de maatschappij"

Het doel van Het Witte Huis is: niemand in Zeeland die op straat hoeft te slapen en een ieder een (zelfstandig) dak boven het hoofd.

Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je beschikt over een relevant VMBO diploma.
 • Ervaring in een vergelijkbare functie of een achtergrond in de zorgsector is een pluspunt.
 • Een stevige persoonlijkheid. Ondernemen en aanpakken typeren jou als persoon.
 • Uitstekende communicatievaardigheden en het vermogen om kalm te blijven onder druk.
 • Je houdt van uitdaging en je ziet mogelijkheden in complexe situaties.
 • Jij gaat tijdens het werken met cliënten uit van hun kwaliteiten en mogelijkheden.
 • Je bent stressbestendig en in staat om interventies te plegen in crisissituaties.
 • Bereidheid om flexibele uren te werken, inclusief weekenddiensten.
 • In staat zijn om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen wanneer dat nodig is.
 • In het bezit zijn van geldige certificeringen zoals EHBO en BHV is een voordeel.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een relevante referentie.

Werk jij mee aan onze droom?

Neem voor meer informatie contact op met () via / .Functie:medewerker nacht dak
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3259 – 3259
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Medewerker Nacht Dak Emergis 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures