Vacature Leerling KNF Laborant

Leerling KNF Laborant in Vlissingen

Solliciteer op deze job

Waar ben je naar op zoek?

 • HAVO
 • Goes + Vlissingen
 • Overige zorgfuncties

Vacature leerling KNF laborant

Beschrijving

Heb je je Havo of Vwo-diploma op zak of heb je een Hbo-opleiding afgerond en wil je graag gaan studeren maar óók werken? Heb je interesse in zowel het menselijk lichaam als techniek, waren de vakken natuurkunde en biologie helemaal jouw ding en ga je graag met mensen om? Dan is dit nu je kans om te solliciteren als leerling KNF-laborant!

Zet de patiënt centraal als leerling functielaborant KNF
Daar draag jij aan bij door in deze specifieke tak van medische diagnostiek onderzoek te verrichten gericht op het opsporen van stoornissen in het functioneren van de hersenen en zenuwbanen, de spieren en de bloedvoorziening van de hersenen. Onder supervisie van een ervaren en praktijkbegeleider verricht je op aanvraag van verschillende medisch specialisten meervoudig neurofysiologisch onderzoek met specifieke (elektronische-) apparatuur. Op de KNF-afdeling wordt een breed scala aan onderzoeken aangeboden bij patiënten: zoals elektroencyfalogram (EEG), elektromyogram (EMG), evoked potentials (EP), zenuwecho, polysomnografie(PSG) en nog meer verschillende onderzoeken. Erg afwisselend en wat een mooie combinatie is van techniek en patiëntencontact. Bijvoorbeeld bij een EEG ga je met behulp van elektroden de hersenactiviteit van patiënten meten en bij een EMG meet je of de zenuwen goed functioneren. Deze onderzoeken doen we niet alleen op onze eigen afdeling, maar soms gaan we ook naar de Intensive Care (IC) of de verpleegafdeling.

Je wordt ingezet op de locaties van Adrz in Goes en Vlissingen, maar het is ook mogelijk om stage te lopen buiten de organisatie. Bijvoorbeeld bij het Erasmus Medisch Centrum. Het theoretische deel van de opleiding volg je aan de LOI-Hogeschool in Leiderdorp, grotendeels in de vorm van afstandsonderwijs. De opleiding duurt 4 tot 5 jaar. Na afloop ben je in het bezit van het Hbo-diploma Laborant Klinische Neurofysiologie.


De opleiding leerling laborant klinische neurofysiologie is een 4-jarige Hbo-opleiding waarbij je zal werken en leren. Naast het werken op de afdeling, studeer je zelfstandig met behulp van schriftelijk studiemateriaal en een aantal contact/lesdagen per studiejaar. Deze kennis breng je vrijwel direct in de praktijk. Tijdens je studie ligt de focus voornamelijk op het aanleren van praktische vaardigheden en het assisteren bij diverse onderzoeken.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met meer dan 2.000 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig, staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij de functieafdeling KNF
Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit team, bestaande uit 9 KNF-laboranten en één leerling KNF-laborant, neurologen, doktersassistenten en medisch secretaresses, er ook over. Waar we 24/7 de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op het verbeteren van de kwaliteit van zorg en een optimale patiëntgerichtheid. De sfeer op de afdeling omschrijven jouw toekomstige collega's als zorgzaam naar de patiënt én naar elkaar.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar en gastvrij. Dit zijn de kernwaarden van het Adrz en dit is ook waar jij je in kunt vinden. Je weet van aanpakken, werkt graag samen met anderen en je weet het beste uit jezelf en uit de ander te halen. Daarnaast:

 • Beschik je over een afgeronde Havo/Vwo-opleiding met profiel NT/NG of minimaal een relevante medische afgeronde Mbo-opleiding niveau 4 met een Hbo werk- en denkniveau;
 • Heb je een zelfstandige leer- en werkhouding;
 • Ben je in het bezit van goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Beschik je over een invoelend vermogen ten aanzien van de patiënt. Zo kun jij de patiënt optimaal informeren en geruststellen;
 • Ben je oplettend, accuraat en kun je systematisch werken;
 • Heb je affiniteit met techniek en kun je werken met hoogwaardige ICT-systemen;
 • Kun je goed samenwerken en toon je ook zelf initiatieven.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als leerling functielaborant bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

 • Een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding met een passende inschaling conform de cao Ziekenhuizen en het inschalingsbeleid voor 32 uur;
 • De functie van een gediplomeerd KNF-laborant is ingeschaald in FWG schaal 50 (minimaal € 3.199,- en maximaal € 4.540,-). Tijdens de opleiding is, afhankelijk van de achtergrond van de kandidaat, een afwijkend salaris van toepassing volgens het inschalingsbeleid: salariëring conform artikel 2.7 2e opleidingen in de zorg en vervolgopleidingen (artikel 7.2.6 CAO-Ziekenhuizen) van de uitvoeringsregeling Inschaling en beloning Adrz;
 • De kosten van de opleiding komen voor rekening van het Adrz;
 • 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een reiskostenvergoeding. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets;
 • Een collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering bij zorgverzekeraar CZ of IZZ.
 • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie;
 • De kans om lid te worden van onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als leerling KNF aan bij. Solliciteer dus zeker vóór 30 mei. En daarna? Dan:

 • Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
 • Volgt een kennismakingsgesprek, we hebben vooralsnog donderdag 6 juni hiervoor gereserveerd.
 • Ontvang je, als je wordt aangenomen, een voorstel met arbeidsvoorwaarden.


Functie:leerling knf laborant
Startdatum:15-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3199 – 4540
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Leerling KNF Laborant Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 15-04-2024

Bekijk ook andere vacatures