Vacature International Student Recruitment Coördinator

International Student Recruitment Coördinator in Vlissingen

Werken bij HZ

 • Dit krijg je van ons

International Student Recruitment Coördinator

Je hebt nog 20 dagen om te sollicteren!

International Student Recruitment Coördinator

Je hebt nog 20 dagen om te sollicteren!

Dienst Marketing, Communicatie en Internationalisering

Vlissingen

0,8-1,0 fte (32-40 uur)

3.152-5.019

HBO

11 jun. 2024

Omvang: 32 - 40 uur (0,8 - 1,0 fte)
Standplaats: Vlissingen

Intro

Als International Student Recruitment Coördinator lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van de HZ als internationale community. Een community die nu bestaat uit ongeveer 750 internationale studenten uit meer dan 100 verschillende landen. Binnen deze rol krijg je veel vrijheid om nieuwe samenwerkingen, beleid en activiteiten op te zetten over de hele wereld. Help jij ons groeien?

Werkzaamheden

Een dag als coördinator is heel afwisselend. Het ene moment stem je samen met je team af welke wervingsactiviteiten er op de planning staan en niet veel later presenteer je instroomcijfers aan de opleidingsmanagers van de 11 internationale studies bij de HZ om samen met hen te bepalen hoe wervingsactiviteiten verder geoptimaliseerd kunnen worden. Je stemt de nieuwe strategieën af met partners in het buitenland, geeft sturing aan een aantal collega's en studentambassadeurs en overal zie je kansen en mogelijkheden die je weer omzet in acties en beleid. Je maakt hierbij nadrukkelijk gebruik van de beschikbare data, bijvoorbeeld om te bekijken welke landen de beste Return on Investment (ROI) opleveren en te bepalen of bijsturing nodig is. En gaat er iets mis gedurende de dag? Dan weet jij dit op een innovatieve en creatieve manier aan te pakken.

Je houdt nauw contact met het Student Ambassadors Team, collega's en externe partners die een rol hebben binnen de internationale HZ Community. Telkens weer weet jij hen met jouw inspirerende houding betrokken te houden en met jouw beste Engels zorg je voor bekendheid van de HZ onder toekomstige internationale bachelor en master studenten. Dagelijks zet jij je samen met anderen in om studiekiezers te ondersteunen in een van de belangrijkste keuzes in hun leven: het maken van de juiste studiekeuze.

Dit vind je leuk om te doen

 • Sturing geven aan een enthousiast team bestaande uit (inter)nationale collega's en studentambassadeurs;
 • Problemen aanpakken op een creatieve en innovatieve manier;
 • Samenwerken aan een gezamenlijk doel;
 • Nauw contact onderhouden met interne stakeholders (opleidingen) én extern contact met partners in het buitenland;
 • HZ helpen om verder te groeien als internationale community.

Het team

Je komt terecht in een klein maar hecht team van vijf collega's dat onderdeel is van het bredere team Marketing & Werving waarin 15 specialisten op het gebied van studentenwerving nauw samenwerken. Het team maakt onderdeel uit van de afdeling Marketing, Communicatie, Community & Internationalisering dat uit ruim 30 personen bestaat.

Het zit in je

Je maakt graag keuzes op basis van data en begrijpt de vraag die je ziet in de markten waarin de doelgroep zich bevindt. Daarbij werk je samen als één team aan het realiseren van het gezamenlijke doel om meer studiekiezers de HZ te laten ontdekken. Persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling vind je belangrijk en je weet hoe je hierop stuurt. Je werkt graag aan diverse projecten waar jij als projectmanager aan het roer staat en samenwerkt met collega's binnen en buiten je team en internationale partners. Ervaring met internationale studentenwerving is een pré. Tevens:

 • Beschik je minimaal over een diploma op bachelor niveau;
 • Ben je bereid om af en toe te reizen naar het buitenland en soms 's avonds en in het weekend te werken;
 • Beheers je de Engelse en Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift en heb je het vermogen om met vertrouwen te presenteren.

Groei met ons mee


We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

 • Een aanstelling voor 1 jaar in de functie van Adviseur Internationale Relaties. Verlenging van deze aanstelling hangt af van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.152,28 en € 5.019,73 bij een fulltime dienstverband (schaal 10 conform CAO HBO);
 • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding;
 • Ongeveer 53 vrije dagen als je fulltime werkt;
 • Kansen om verder door te groeien binnen de HZ en in je rol;
 • Alle kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk;
 • Gratis toegang tot HZ Vitality Center en de kans om deel te nemen aan leuke activiteiten vanuit HZ Community.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool

Samen met zo'n 600 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons dagelijks in voor onze missie:

De HZ draagt bij aan een betere wereld …

 • door als persoonlijke hogeschool hbo-professionals op te leiden;
 • door als University of Applied Sciences samen met partners oplossingen te vinden voor vraagstukken op het gebied van water, energie en vitaliteit;
 • door als regiopartner voor de Zeeuwse delta de ontwikkelingen in de regio te ondersteunen.

Solliciteren


Ben jij degene die ons wilt helpen groeien? Solliciteer dan direct, maar vóór 11 juni a.s. via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie? , Teamleider Marketing & Werving, kan je meer vertellen over deze functie. Yvette is te bereiken via .

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 18 juni 2024. Zijn we beiden overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan begin je zo spoedig mogelijk in jouw nieuwe rol als International Student Recruitment Coördinator.

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega's.Functie:international student recruitment coördinator
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3152 – 5019
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. International Student Recruitment Coördinator HZ 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures