Vacature Meewerkstage

Meewerkstage in Vlissingen

Op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is ons kantoor gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Voor spoedeisende reparatieverzoeken die niet kunnen wachten, bel je naar .

  1. Meewerkstage 2024
1-1-2024

Een woningcorporatie is een complexe en vooral maatschappelijke organisatie waarin veel gebeurt. Zeker op bedrijfseconomisch gebied. We hebben met wet- en regelgeving te maken, waarbij we constant zoeken naar de perfecte balans tussen investeren, onze maatschappelijke opdracht (mensen huisvesten!)) en dat op een hele duurzame manier. Een stage bij een woningcorporatie is een zeer leerzame ervaring. En wij op onze beurt zijn heel enthousiast om jou te leren kennen en van jou te leren als nieuw jong talent!

Stageplaatsen voor 2024

Meewerkstage Communicatie (hbo, start september 2024)

Pakkende teksten bedenken, perscontacten coördineren, social media actueel houden, communicatie regelen tijdens een nieuwbouwproject. Een kleine greep uit het brede takenpakket van communicatiemedewerkers. Wil jij met alle aspecten van communicatie ervaring op doen onder begeleiding van goed opgeleide communicatieadviseurs? Geef jezelf dan op voor een kennismaking met Ilse en Simone! Ook voor eventuele vragen of meer informatie kun je contact met hen opnemen via .

Interesse? Mail je motivatie en cv naar . Geef even duidelijk aan dat je interesse hebt voor Communicatie.

Arbeidsvoorwaarden

Stagelopen bij l'escaut nemen wij heel serieus. Natuurlijk ontvang je een stagevergoeding, biedt onze kantine jou een vitale en heerlijke lunch, zetten we ontzettende goede koffie, kun je eventueel hybride werken en heb je veel gezellige collega's.Functie:meewerkstage
Startdatum:8-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met l’escaut woonservice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Meewerkstage l’escaut woonservice 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures