Vacature Pedagogisch Medewerker Flexpool Team Locaties

Pedagogisch Medewerker Flexpool Team Locaties in Arnemuiden

Werken bij Kinderopvang Walcheren

Pedagogisch medewerker flexpool team locaties met de Bijbel

Werken bij Kinderopvang Walcheren (KOW) betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Voor het team met de Bijbel zoeken we nieuwe collega's die bij verschillende locaties willen invallen. Dit kan zij bij het kinderdagverblijf, de peutergroep of de buitenschoolse opvang (BSO). Daarom zoeken wij iemand die veel plezier en voldoening haalt uit het werken met kinderen in alle leeftijdsgroepen. Luiers verschonen, voeding geven, knutselen… het maakt jou niet uit.

KOW heeft verschillende locaties met de Bijbel. Op deze locaties is de Bijbel het uitgangspunt in de manier waarop we met elkaar omgaan. Alle pedagogisch medewerkers die hier werken hebben een christelijke levensovertuiging. Jij komt in onze zogenaamde flexpool. Je kunt worden ingezet bij locaties in Middelburg, Meliskerke, Arnemuiden of Aagtekerke. Je hebt geen vaste groep. De werktijden liggen tussen 07.30 uur 's morgens en 18.00 uur 's avonds; afhankelijk van de locatie en opvangvorm. De grootte van de groep en de leeftijd van de kinderen wisselen per opvangvorm.

Je krijgt (om mee te beginnen) een contract van 12 maanden en werkt hiervan 6 maanden in de flexpool. Daarna mag je intern reageren op de openstaande vacatures voor een vaste locatie. Wil je blijven invallen? Ook helemaal goed, dat mag zeker! De uren die je per week gaat werken, bespreken wij samen. Er is veel mogelijk.

Dit is een unieke manier om KOW beter te leren kennen, om te ontdekken welke opvangvorm bij jou past en om te zien bij welke locatie jij je helemaal thuis voelt.

Dit breng je mee

 • Een diploma die zich kwalificeert om in de kinderopvang te werken. Deze kun je checken op Diplomacheck Kinderopvang .
 • T aalcertificaat op niveau 3F en VVE gewenst.
 • Een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die met liefde, aandacht én plezier voor kinderen wil zorgen. blij wordt van het werken met kinderen.
 • Een toegankelijke houding naar kinderen én ook met ouders toe. Voor ouders ben je een partner in de opvoeding.
 • Zelfstandigheid en een proactieve houding .

Wat bieden wij?

 • Een contract van 12 maanden (bij goed functioneren verlengen wij dit uiteraard).
 • Uren overleggen wij met jou, er is veel mogelijk.
 • Een afwisselende en uitdagende functie met volop kansen om te leren én te groeien. Het salaris ligt tussen minimaal € 2.539,- en maximaal € 3.489,- op basis van 36 uur per week.
 • Een tegemoetkoming in reiskosten.
 • Daarnaast biedt Kinderopvang Walcheren een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: een collectieve zorgverzekering plus daarbij een financiële tegemoetkoming, pensioenregeling bij PFZW, fietsplan, actieve personeelsvereniging en BHV-training.

Ben je geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie horen wij het graag. Daarom verloopt alle communicatie via een beveiligd sollicitatieportaal.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne sollicitant voorrang op een externe kandidaat.

Specificaties

Locatie en plaats:

Diverse locaties met de Bijbel in Middelburg, Meliskerke, Arnemuiden of Aagtekerke

Aantal uur per week:

uren in overleg

Uiterste sollicitatiedatum:

28 mei 2024

Datum sollicitatiegesprekken:

Nader te bepalenFunctie:pedagogisch medewerker team locaties
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2539 – 3489
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang Walcheren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Pedagogisch Medewerker Flexpool Team Locaties Kinderopvang Walcheren 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures