Vacature SEH-Arts

SEH-Arts in Vlissingen

Bij de Spoedeisende Hulp (SEH) van zijn we op zoek naar jou! Bij ons betekent SEH meer dan alleen spoedeisend en hulp. Wij behandelen de spoedeisende geneeskunde al jaren als specialisme. Dat merk je aan alles. Werk je bij ons als SEH-arts, dan betekent dit veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De pathologie op onze SEH is bijzonder uitgebreid en er is geen patiëntencategorie waar jij niet bij betrokken bent. Eigen regie en een hands-on mentaliteit is daarbij belangrijk, maar je staat er nooit alleen voor. Want werken als SEH-arts in betekent ook dat je samenwerkt met alle mogelijke specialismen. Samen met een hecht team maak je je sterk voor de toekomst van onze afdeling, want onze SEH is essentieel voor de continuïteit van zorg in Zeeland.

Kortom: Ben jij op zoek naar een werkomgeving waar SEH meer betekent dan spoedeisend en hulp? Waar je als SEH-arts echt tot je recht komt? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Kom eens kennismaken of solliciteer direct.

Wat betekent SEH bij ?

Complexe casussen en pathologie

Werken als medisch specialist

Doen waarvoor je bent opgeleid

Korte lijnen met andere specialisten

Dit worden jouw collega's

Hier werken... betekent samen je functie inrichten

Wat betekent werken als SEH-arts voor jou? Wat zoek je in een functie, werkomgeving en wonen? Dat is voor iedereen anders. Daarom kan werken bij ons op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een vaste aanstelling of aan waarneming. Samen kijken we naar wat het best bij je past. Ook denken we graag mee over woonruimte en eventueel over carrièrekansen voor je partner. Zo zie je dat werken als SEH-arts bij ons meer betekent dan alleen de functie an sich. Kom eens kennismaken , dan zorgen wij voor een persoonlijk, productief en gezellig programma!

Wonen en werken in Zeeland

Zorgen voor elkaar doen we hier in een diverse, unieke en enorme regio. Een regio met inwoners én toeristen. Een regio waar je de waardering krijgt die je verdient, ook van patiënten. En een regio die een goede werk-privé balans biedt. Daarom betekent werken als SEH-arts bij ons óók genoeg ruimte om te ontspannen. De omgeving geeft de mogelijkheid om naar het strand te gaan en een huis te vinden dat bij jou past.


omarmt Richtlijn Workforce van de NVSHA

SEH bij betekent werken volgens de 'Richtlijn Workforce SEH, duurzame inzetbaarheid en werktijden' van de NVSHA. Deze richtlijn biedt aanbevelingen aan ziekenhuizen die de ambitie hebben om de kwaliteit van de zorg op hun afdeling SEH te verhogen. Een levensvatbare vakgroep van SEH-artsen die de spoedeisende geneeskunde in de volle omvang kan bedrijven, vraagt om een efficiënt, gezond en duurzaam rooster waarin jij als SEH-arts je hele carrière kan functioneren. Want alleen dan kunnen we samen een belangrijke kwaliteitsverbetering van de spoedzorg realiseren. geeft vorm aan deze ambitie en doet dit graag samen met jou.

SEH in Zeeland betekent ook Hyperbare Zuurstoftherapie


Zeeland staat bekend als hét duikgebied van Nederland. Bij 800.000 duikbewegingen per jaar is er dan ook regelmatig sprake van ongevallen met duikers. Binnen heeft het zelfstandig behandelcentrum Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie (MCHZ) een hyperbare zuurstofkamer waarin MCHZ en samenwerken. Hier behandelen we, naast acute indicaties zoals koolmonoxide intoxicaties en crush letsels, de meeste duikongevallen in Nederland.

Interesse? Wij willen je graag
leren kennen


Welke betekenis geef jij aan SEH? Wij komen graag met je in contact om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Stuur vrijblijvend een mailtje naar of vul onderstaand formulier in. Klik dan hier . Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


's Gravenpolderseweg 114
4462 RA GoesFunctie:seh-arts
Startdatum:06-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:61728 – 61728
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. SEH-Arts Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 06-04-2024

Bekijk ook andere vacatures