Vacature Stage

Stage in Middelburg

ShapeLineLineLineLineLineGenerated with Avocode. Line 3Line 3Line 3

Op zoek naar een stage?

Ben jij benieuwd naar wat het erfgoedveld precies inhoudt? En wil je jouw steentje bijdragen om ons Zeeuwse erfgoed te beschermen, te benutten en te beleven? Kom dan jouw frisse kijk op zaken laten zien tijdens een stage bij ons!

Kennis delen

Erfgoed Zeeland biedt ruimte voor stagiaires en wil hen warm maken voor de verschillende werkvelden. Onze enthousiaste medewerkers staan open voor nieuwe inzichten en verse kennis. Daartegenover willen we graag onze kennis en ervaring delen met studenten!

Ons aanbod

We zijn een middelgrote organisatie (circa 35 medewerkers) waar we op een informele manier met elkaar samenwerken. Dat zorgt voor een prettige werkomgeving! Er zijn verschillende soorten stages mogelijk bij de verschillende werkvelden (denk aan communicatie, Monumentenwacht, archeologie, Zeeuwse Ankers, musea en erfgoededucatie). Daarnaast bieden we onze stagiaires een stagevergoeding, afhankelijk van de duur en het soort stage.

Ben je benieuwd geworden? Stuur ons dan jouw motivatie en CV. We kijken uit naar een kennismakingsgesprek! Kijk hieronder naar de stageplaatsen die we op dit moment hebben. Staat er niets voor je tussen? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Wellicht ook interresant voor jou?

De huisvesting van Erfgoed Zeeland: Het Schuitvlot in Middelburg, de voormalig brandweerkazerne.

Functie:stage
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Erfgoed Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures vlissingen
  2. Stage Erfgoed Zeeland 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures