Vacature Senior Inkoopadviseur

Senior Inkoopadviseur in Middelburg

logo van Waterschap Scheldestromenlogo van Waterschap Scheldestromen

 • Onze taken

Loket

Over ons

Bestuur

Senior inkoopadviseur

Kruimelpad

 1. Senior inkoopadviseur

Wil jij weten wat je écht kunt bereiken?

Samenvatting

Dienstverband 36 uur Locatie Middelburg Opleiding HBO

Wat ga je doen?

Een dijkversterking, natuurbehoud of rioolwaterzuivering: voor alles wat ons waterschap doet, zijn materialen en middelen nodig. Jij zorgt ervoor dat wij deze slim, efficiënt en duurzaam inkopen.

Dat doe je door:

 • collega's te adviseren en begeleiden. Van (Europese) aanbestedings- en inkooptrajecten tot innovatieve inkoopvormen én samenwerking met andere overheden: jij denkt mee en voert uit. Jouw focus ligt niet alleen op het budgettaire aspect; je overlegt ook over technische en juridische onderdelen van een traject.
 • lopende inkoopprojecten op te volgen en bij te sturen wanneer dat nodig is.
 • ons inkoopbeleid op te stellen. Hoe kunnen we verbeteren, vernieuwen of vereenvoudigen? Welke nieuwe ontwikkelingen passen we toe en met welke wet- en regelgeving moeten we rekening houden? Jij houdt onze organisatie op de hoogte en adviseert over de juiste strategie.

"De projecten waar wij als inkoopadviseurs aan meewerken, zijn ontzettend breed en divers. Het varieert van het opruimen van ontplofbare oorlogsresten tot het maaien van bermen en de aanschaf van hijs- en hefmiddelen. Ook onderhoud en vernieuwing van gemalen en de aanschaf van hard- en software komen voorbij." - Dennis, inkoopadviseur

 • Bruto maandsalaris schaal 11: € 4,299,- tot max. € 5.940,-.
 • Je krijgt minimaal 21 vakantiedagen en flexibele werktijden. Ben je een vroege vogel of wil je liever later beginnen? Dat kan allemaal.
 • Boven op je salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is 21% van je brutosalaris. Je bepaalt zelf waar je het aan besteedt, bijvoorbeeld voor extra vakantiedagen of dat je het laat uitbetalen.
 • Daarnaast krijg je ook een Persoonsgebonden Basis Budget (PBB) van € 6.000,- per vijf jaar, dat je in kunt zetten voor vitaliteit en loopbaanontwikkeling.
 • Kilometervergoeding van € 0,23 per km.
 • Je hebt een 36-urige werkweek (fulltime).
 • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
 • Wij zijn met ons kantoor naast het treinstation van Middelburg uitstekend bereikbaar met het OV. Heb je werkafspraken? Dan zijn er altijd bedrijfsauto's beschikbaar.
 • Vitaliteit is voor ons belangrijk. Wij vergoeden daarom deels je sportschoolabonnement.
 • Voor je werk krijg je een laptop, tablet en mobiele telefoon.

Wie ben jij?

 • Een ervaren (overheids)inkoper met kennis van complexe Europese aanbestedingen. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring en begrijpt daardoor uitstekend wat er leeft en speelt binnen een organisatie en hoe je daar het beste mee omgaat.
 • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding. Bijvoorbeeld (Technische) Bedrijfskunde, Facility Management of International Business & Management. Ook heb je het diploma NEVI 2, of ben je bereid om dit te halen.
 • Je haalt energie uit het adviseren en begeleiden van collega's. Je zet graag de eerste stap om samen toe te werken naar het beste resultaat. Door jouw kennis, enthousiasme en doelgerichtheid krijg je de mensen om je heen in beweging.

Word jij ook een waterschapper?

Team Inkoop
Je wordt onderdeel van het team Inkoop binnen de afdeling Bedrijfsvoering. Samen met jouw collega's adviseer en ondersteun je onze organisatie op het gebied van aanbestedingen, advies, inkooptrajecten en contracten. Op dit moment bestaat ons team uit vier inkoopadviseurs met een waardevolle mix aan kennis en ervaring. Om onze inkoopdienstverlening verder te optimaliseren, breiden we uit.

Procedure

Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de vacature.

Een digitaal competentieonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure.

Val jij onder de indicatie banenafspraak? Ook jij wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren op deze functie.

Samenvatting

Dienstverband 36 uur Locatie Middelburg Opleiding HBO

Logo Waterschap Scheldestromen

Neem contact opFunctie:inkoopadviseur
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5940 – 5940
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waterschap Scheldestromen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Senior Inkoopadviseur Waterschap Scheldestromen 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures