Vacature Vakantiehulp

Vakantiehulp in Middelburg

Middelburg Dronk

Crazy Horse

Damplein 50
Middelburg


Geschiedenis


1973

1979

S. Priem
 • Ann en Jacques Priem aan de bar van Crazy Horse, met een paar klanten.

 • Een jonge Martin Priem achter de draaitafel van Crazy Horse, februari 1982

 • Gasten aan de bar, waaronder DJ Jos de Rooij. Op de achtergrond een flipperkast

Bijzonderheden

 • In een personeelsadvertentie van juni 1975 wordt een vakantiehulp gevraagd die ook kan worden ingezet op het Vliegveld Midden-Zeeland. Mogelijk had de uitbater van Nielen ook de de exploitatie van de kantine daar in handen??
 • In 1983 werden er op zaterdag- en zondagmiddagen ook smurfendisco's in de zaak georganiseerd. Omdat het hier de middag betreft rijst het vermoeden dat 'smurfen' moet worden vertaald als kinderen. De familie Priem woonde in Dauwendaele en daar organiseerde de wijkvereniging in dezelfde periode succesvolle minidisco's, als variant van Double D . Het is niet denkbeeldig dat dit concept werd 'geleend'.
 • Een advertentie voor het gebruik van lunches in Crazy Horse, van september 1982, werd ondertekend door Jacques en Ann. Of dit personeel was of exploitanten is nog niet bekend.
 • Jos de Rooij en zoon Martin Priem waren dj in Crazy Horse, in de 'Priemperiode'.
 • Mogelijk vernoemd naar de beroemde Crazy Horse Saloon in Parijs.

Mooie verhalen

Externe links

Bronnen

 • Krantenknipsels: Krantenbank Zeeland Zeeuwse Bibliotheek
 • Foto's: Zeeland in Beeld Zeeuws Archief ,collecties Rudi en Carla van den IJssel, Jos de Rooij en Beeldbank Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed , Priscilla Priem

Eten

Slapen

Redactie

Een team van vrijwilligers is constant op zoek naar interessante feiten, mooie verhalen en nostalgisch fotomateriaal. Weet of heeft u iets moois in uw bezit, dan vragen wij u dit te delen. Zo blijft de prachtige historie van de horeca in uw plaats bewaard.

U kunt het zelf plaatsen of mailen naarFunctie:vakantiehulp
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met M.I. Webwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Vakantiehulp M.I. Webwerk 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures