Vacature Zorgassistent

Zorgassistent in Vlissingen

Zorgassistent

Als zorgassistent is geen dag hetzelfde, jij maakt niet alleen het verschil voor de bewoners, jij maakt mede ook het verschil voor je collega's. Samen stemmen jullie het programma voor die dag af. De bewoners met laag complexe zorgvragen, ondersteun en assisteer je bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, ook wel ADL activiteiten genoemd. Dit betekent dat je de bewoners helpt en ondersteunt de bewoner bij licht ADL zorgtaken. Daarbij stem je jouw zorg en ondersteuning af op de zelfredzaamheid van de bewoner en bied je de zorg volgens de afspraken in het zorgplan.

Afhankelijk van het moment van de dag ondersteun je bewoners bij het klaarmaken van de maaltijd en waar nodig bij het eten en drinken. Daarnaast begeleid je bewoners ook bij hun dag invulling en welzijnsactiviteiten. Ook neem je huishoudelijke werkzaamheden voor je rekening en creëer je samen met je collega's een prettige leefomgeving.

Als zorgassistent werkt volgens een wisselend rooster, zowel doordeweeks als in het weekend en met feestdagen. Het betreft diensten van 07.30 - 15.30 uur en van 14.45 tot 22.45 uur.

Jouw team en werkplek

Je werkt binnen het verpleeghuis nauw samen met collega's woon- en leefmilieu, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collega's vanuit andere disciplines. Verpleeghuis Vondellaan heeft 16 kleinschalige woningen en Verpleeghuis Picassoplein heeft 4 kleinschalige woningen, beide voor mensen met dementie. Per woningen delen 6 à 7 bewoners samen een woonkamer en beschikken ze elk over een eigen appartement.

Het verpleeghuis Vondellaan en Pablo Picasso heeft het Internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.


Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van het diploma binnen de zorg en welzijn (niv. 1 of 2) of je hebt de interne scholing van WVO Zorg gevolgd en beschikt over het certificaat Zorgassistent. Of de bereidheid deze te halen.
 • Een respectvol omgang met de bewoners is het uitgangspunt voor je handelen.
 • Je weet je aan te passen aan de bewoners door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Een glimlach op het gezicht van een bewoners maakt jouw dag de moeite waard.
 • Je ben je integer en betrouwbaar in je contact met familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.

Wij bieden

 • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 20 (max. € 2.772,02 op basis van 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Neem voor meer informatie over deze vacature kan je tijdens kantooruren contact op met de : ) of Lisanne Stokx ).


Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Samen voelt beter

Wanneer we beperkt worden door ziekte of ouderdom is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met je 'oude leven'.Functie:zorgassistent
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2772 – 2772
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Zorgassistent WVO Zorg 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures