Vacature Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf

Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf in Arnemuiden

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf 't Vierschip

Jij wil kinderen fijne herinneringen bezorgen aan hun tijd op het kinderdagverblijf. Iedere dag creëer jij leermomenten voor de allerkleinsten en je voelt aan wat zij nodig hebben. Daarnaast zorg je ervoor dat ouders hun kind graag bij jou brengen, want jij begrijpt als geen ander dat ouders hun meest kostbare bezit aan jou toe vertrouwen. Spreekt dit jou aan? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor het kinderdagverblijf.

Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega's te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur.

Dit breng je mee

 • Een relevante afgeronde opleiding;
 • Taalcertificaat op niveau 3F en VVE gewenst;
 • Een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die blij wordt van het werken met kinderen;
 • Een toegankelijke houding naar kinderen én ouders toe. Voor ouders ben je een partner in de opvoeding;
 • Zelfstandigheid en collegialiteit.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende en uitdagende functie met volop kansen om te leren én te groeien;
 • Een tegemoetkoming in reiskosten;
 • Je hebt recht op 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang. Het salaris is vanaf € 2.539,- tot maximaal € 3.489,- op basis van 36 uur per week;
 • Daarnaast biedt Kinderopvang Walcheren een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: een collectieve zorgverzekering plus daarbij een financiële tegemoetkoming, reiskostenregeling, pensioenregeling bij PFZW, fietsplan fietsplan, actieve personeelsvereniging, deskundigheidsbevordering door middel van e-learning en BHV-training.

Ben je geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie horen wij het graag. Daarom verloopt alle communicatie via een beveiligd sollicitatieportaal.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne sollicitant voorrang op een externe kandidaat.

Specificaties

Locatie en plaats:

Kinderdagverblijf 't Vierschip in Arnemuiden

Aantal uur per week:

28 uur

Uiterste sollicitatiedatum:

28 mei 2024

Datum sollicitatiegesprekken:

Nader te bepalenFunctie:pedagogisch medewerker kinderdagverblijf
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2539 – 3489
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang Walcheren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Vlissingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de vlissingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures vlissingen
 2. Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf Kinderopvang Walcheren 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures